ˆκορυφήˆ
Τηλ: 210 6000682

Εντυπώσεις μαθητών!

"Η Οικογένεια του Συγχρόνου",
όπως την περιγράφουν οι μαθητές της διαχρονικά...

 Αγαπημένοι μου καθηγητές, δύο χρόνια, περίπου είκοσι μήνες, ατέλειωτες ώρες εδώ μαζί σας!  Ήταν ώρες γεμάτες ελπίδες για καλά αποτελέσματα. Μέσα σε αυτές εδώ τις αίθουσες έκανα πολλούς φίλους και γνώρισα εξαιρετικούς ανθρώπους, όλους εσάς τους καθηγητές. Δεν θα ξεχάσω ποτέ την φροντίδα, την αγάπη αλλά και το άγχος που είχατε μαζί με εμάς. Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους ανεξαιρέτως, διότι η δική μου προσωπική προσπάθεια δεν θα είχε νόημα χωρίς τη συμβολή όλων σας. Το «ΣΥΓΧΡΟΝΟ» έγινε δεύτερο σπίτι μου αυτά τα δύο χρόνια και οι αναμνήσεις μου θα είναι παντοτινές!

ΓΕΡΟΝΤΟΥΚΟΥ ΣΙΛΙΑ – 2015 


Ξέρω ότι είναι δύσκολο να το πιστέψει κανείς αλλά το Σύγχρονο μου λείπει πάρα πολύ! Έχει περάσει σχεδόν ένας μήνας από τότε που τελειώσαμε και πραγματικά νιώθω ένα ανεκπλήρωτο κενό στο πρόγραμμά μου! Προφανώς και δεν θα μου λείψουν τα μαθήματα, το άγχος, η πίεση και τα ξενύχτια, αλλά το μάθημα μ΄ αυτούς τους υπέροχους ανθρώπους (συμμαθητές και καθηγητές). Οι καθηγητές μας από τη πρώτη στιγμή μας πλησίασαν με αγάπη και μας. Είναι η δεύτερη οικογένειά μας, οι φίλοι μας και δεν θα τους ξεχάσουμε ποτέ. Τέλος, αξίζει να πω ότι το Σύγχρονο ήταν αφορμή το Γ1 Γλυκών Νερών να μετατραπεί σε ένα αχώριστο παρεάκι!!! Μετά από τόσες ώρες που περάσαμε μαζί, ενωθήκαμε και από εκεί που οργανώναμε μαζί το πρόγραμμα του διαβάσματος, τώρα κανονίζουμε διακοπές και εξόδους.

Σας ευχαριστώ για όλα και σας αγαπώ πολύ!!!

Το ΣΥΓΧΡΟΝΟ είναι αδιαμφισβήτητα η καλύτερη μαθητική εμπειρία!!!

ΚΑΡΑΝΤΖΗ ΑΝΝΑ-ΜΑΡΙΑ  - 2015

 

Περάσαμε δύο χρόνια  μέσα σε αυτούς τους τοίχους, τα οποία σημαδεύτηκαν από το κουράγιο, το πνεύμα και κυρίως την υπομονή των μαθητών και καθηγητών. Θα ήθελα να εκφράσω τη μεγάλη ευγνωμοσύνη μου, καθώς επίσης κι ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους καθηγητές μου για την πολύτιμη βοήθεια που μας προσέφεραν. Παρόλο που ο χωρισμός είναι φυσικός, πιστεύω πως κάθε παιδί που φοίτησε στο φροντιστήριο Σύγχρονο χάνει ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της ζωής του, όταν έρχεται η ώρα να πει το «Αντίο» και να συνεχίσει το ταξίδι προς το μέλλον του, ακολουθώντας την καρδιά και τους στόχους του. Κι όμως όλα αυτά εξισορροπούνται από το γεγονός ότι οι εκπαιδευτικοί του χώρου αυτού συνέβαλαν στο επιθυμητό αποτέλεσμα του κάθε μαθητή, καθώς και από τις άπειρες αναμνήσεις που το παιδί θα έχει από το φροντιστήριο Σύγχρονο.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!

Λάμπρος Τσαούσης-2015

 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους ανθρώπους των φροντιστηρίων Σύγχρονο για τη βοήθεια, τη συμπαράσταση, την αγάπη και τη φροντίδα τους σε αυτόν τον τεράστιο αγώνα που λέγεται Πανελλήνιες! Χωρίς εσάς δεν θα τα είχα καταφέρει. Σίγουρα θα μου λείψετε πολύ.

Με πολλή αγάπη!

Λογοθέτης Ταγαρούλιας-2015

 

Η φετινή χρονιά ήταν από τις πιο δύσκολες και απαιτητικές της μέχρι τώρα ζωής μου. Είχα, όμως, την ευκαιρία να τη μοιραστώ με τους καλύτερους καθηγητές που έχω γνωρίσει ποτέ. Μου δίδαξαν πολλά, οι γνώσεις, όμως, που κληροδότησαν δεν περιορίζονται στα μαθήματα. Απέκτησα διδάγματα ζωής που θα έχω πάντα μαζί μου και θα με ακολουθούν στο κάθε μου βήμα. Και τους ευχαριστώ με όλη μου την καρδιά για αυτό. Ο καθένας με τον δικό του τρόπο μου έμαθε να αγωνίζομαι ώστε να αποκτήσω αυτά που θέλω και ότι με αρκετή, σκληρή δουλειά θα τα καταφέρω. Ο μόνος χρόνος που θα ήθελα να ξαναζήσω αυτή τη χρονιά θα ήταν για να ξανάρθω στο Σύγχρονο, να ξαναβρεθώ με τους συμμαθητές μου και να έχω πάλι την ευκαιρία να ακούσω τους καθηγητές μου να «αγορεύουν»! Εύχομαι τα καλύτερα στους ανθρώπους αυτούς που με κάθε τρόπο μας ενθάρρυναν και μας βοήθησαν στο δύσκολο αυτό ταξίδι που διανύσαμε!

Μαριάντζελα Λάζαρη-2015

 

Δύο χρόνια πέρασαν από τότε που ξεκινήσαμε το υπέροχο αυτό ταξίδι στο Σύγχρονο, τα οποία θα μείνουν αναμφίβολα αξέχαστα σε όλους μας! Σαν χτες θυμάμαι την πρώτη μέρα μου εδώ, όταν πρωτογνωριστήκαμε με τους πολυαγαπημένους καθηγητές μας που μας έκαναν απ’ την πρώτη στιγμή να νιώσουμε σαν στο σπίτι μας. Τα λόγια είναι λίγα για να περιγράψουν με πόση ανθρωπιά, εμπειρία, επιμονή και ενδιαφέρον μας στάθηκε και μας καθοδήγησε κάθε ένας καθηγητής του Συγχρόνου ξεχωριστά, ως πραγματικοί παιδαγωγοί, πάντα δίπλα μας όταν νιώθαμε πως τα εμπόδια ήταν ανυπέρβλητα.

Χίλια ευχαριστώ στο υπέροχο αυτό φροντιστήριο και στους συμμαθητές μου που έκαναν αυτά τα 2 χρόνια μοναδικά!

Ναταλία Λύτρα -  2014

Αγγλική Φιλολογία Αθήνας

21.795

 

Φροντιστήρια ΣΥΓΧΡΟΝΟ… Ο πρόδρομος του ονείρου! Καθώς ξεκινάει η Δευτέρα λυκείου μπαίνεις σ’ ένα πεδίο άγνωστο. Πολλά αυτά που ακούς από καθηγητές και γονείς, μέχρι συμμαθητές και φίλους. Ο καθένας έχει κάτι να πει, να δώσει τη δική του συμβουλή. Μέσα σε όλο αυτό τον καταιγισμό απόψεων, ιδεών και διαβάσματος νιώθεις ότι χρειάζεσαι κάποιον να σε καθοδηγήσει… Να σε πιάσει απ’ το χέρι και να σου ΕΞΗΓΗΣΕΙ τι είναι σωστό και τι λάθος, τι είναι σωστό ΓΙΑ ΣΕΝΑ και τι λάθος ΓΙΑ ΣΕΝΑ. Ένα από τα πράγματα που εκτίμησα περισσότερο στο αγαπημένο μου φροντιστήριο είναι η ικανότητα των ανθρώπων εδώ να με αποκωδικοποιήσουν και να μου δώσουν συμβουλές που ανταποκρίνονταν στις δικές μου ιδιαιτερότητες…. που δεν τις είχα ανακαλύψει ως τότε ούτε εγώ! Για δύο χρόνια οι καθηγητές μου έγιναν η δεύτερη ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ και το ΣΥΓΧΡΟΝΟ το δεύτερο ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ! Αλλά ακόμη κι αν πέρασαν αυτά τα δύο χρόνια, εγώ έτσι συνεχίζω να νιώθω τους ανθρώπους που με καθοδήγησαν τόσο ΣΩΣΤΑ και ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΕΣΑ ΑΠ’ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΟΥ!

ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΟΛΟΥΣ!

Χρύσα Μελά - 2014

Νομική Αθήνας

19.200

Παρασκευή 29 Αυγούστου

…μια μέρα μετά την ανακοίνωση των βάσεων. Πραγματικά η ανακούφιση που νιώθω, και φαντάζομαι όχι μόνο εγώ είναι τεράστια. Η καθημερινή συναναστροφή με όλους εσάς τους καθηγητές του ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ, έφτασε στο τέλος της. Το γεγονός όμως ότι σταθήκατε δίπλα μου όχι μόνο ως καθηγητές αλλά και ως φίλοι και σύμβουλοι, σας έχει βάλει στη ζωή μου. Σας αγαπάω και σας εκτιμώ από την πρώτη στιγμή που μπήκα στο φροντιστήριο και για να το πετύχει αυτό κάποιος δεν αρκούν οι διακεκριμένες γνώσεις, αλλά το ήθος και η αγάπη για το αντικείμενό τους και τα παιδιά.

Βάλια Κούρου - 2014

Ψυχολογία Κρήτης

Αγαπημένοι μου όλοι σας!

Δεν υπάρχει περίπτωση να ξεχάσω κανέναν σας ποτέ! Όχι μόνο γιατί η Β΄ και η Γ΄ Λυκείου είναι σημαντικές χρονιές στη ζωή ενός παιδιού, αλλά και επειδή ο καθένας από εσάς, με μία φράση, με ένα βλέμμα, με μία συμβουλή σας μείνατε ανεξίτηλοι στην μνήμη, όχι μόνο την δική μου, αλλά και όλων των «συγχρονόπαιδων», πιστεύω. Κάνατε το μάθημα ευχάριστο. Είμαι σίγουρη πλέον πως μπορώ χωρίς αμφιβολία να πω πως ήταν «Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ»!

Σας αγαπώ όλους!

Με αγάπη και σεβασμό

Βίκυ - 2014

Η καλύτερη μαθητική εμπειρία!

Έχουμε περάσει τις καλύτερες στιγμές όλοι μας στο ΣΥΓΧΡΟΝΟ και με τους λατρεμένους καθηγητές και με τα παιδιά.

ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ!

Πολλά φιλάκια

Δέσποινα Λουκιανού

4-7-2014

 

Κι  άλλη μια σχολική χρονιά ήρθε στο τέλος της! Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε όλους που μας βοηθήσατε να γίνει το όνειρό μας πραγματικότητα!

Δε θα σας ξεχάσουμε ποτέ!!

Ζέτα Κολιζέρα,

Γεωργία Χαραλαμπίδη,

Χρήστος Κεχαγιάς

2-7-2014

 

Και να ‘μαστε πάλι εδώ ένα χρόνο μετά τη «συγκλονιστική» στιγμή της έναρξης των θερινών μαθημάτων. Χωρίς να ξέρουμε τι θα συναντήσουμε, φοβισμένοι για το πώς θα αντέξουμε έναν ολόκληρο χρόνο. Κι όμως τα θερινά πέρασαν σχετικά γρήγορα, όπως και η υπόλοιπη χρονιά. Δε θα τα είχαμε καταφέρει χωρίς τους καθηγητές μας.

Σας ευχαριστούμε για όλα, πραγματικά η καλύτερη μαθητική εμπειρία!

Κέλλυ Μπόκια,

Κωνσταντίνα Σωτηροπούλου,

Αστέρω Τσίρκα

2-7-2014

 

Καμιά από τις δυό μας δεν μπορεί να πιστέψει πόσο γρήγορα πέρασε αυτός ο καιρός και πόσο γρήγορα τελείωσε αυτός ο κοπιαστικός αγώνας της Γ΄ Λυκείου. Σα χτές  βρισκόμασταν εδώ για πρώτη φορά έτοιμες να αντιμετωπίσουμε με εσάς στο πλάι μας αυτή τη δύσκολη χρονιά. Είμαστε τυχερές που είχαμε εσάς δίπλα μας και ομολογούμε πως χωρίς τη δική σας ψυχολογική, πνευματική και ηθική υποστήριξη δεν θα είχαμε φτάσει ως το τέλος. Aν έπρεπε ξανά να αρχίσω από την αρχή θα το ξαναεπέλεγα ανεπιφύλακτα! Αποκτήσαμε υπέροχες στιγμές και αξέχαστες εμπειρίες αυτή τη χρονιά.

Αναμφισβήτητα όλες οι εμπειρίες και οι στιγμές που κερδίσαμε εδώ θα μας μείνουν αξέχαστες και παντοτινά χαραγμένες στη καρδιά και στο μυαλό. Πάντα θα μας λείπουν οι χαρές και οι τρέλες που περάσαμε και ζήσαμε εδώ, όπως και οι αγαπημένοι μας καθηγητές που μας υποστήριξαν μέχρι το τέλος. Ο καθένας απ΄ αυτούς ξεχωριστά μας βοήθησε και μας διαφώτισε, δείχνοντάς μας το σωστό δρόμο και την ομορφιά της γνώσης! Δεν θα τους ξεχάσουμε ποτέ και πάντοτε θα κατέχουν μια μοναδική θέση στη καρδιά και στη ψυχή μας!

ΜΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΜΙΛΕΝΑ  &  ΜΑΡΟΥΛΗ ΜΑΡΙΑ - ΝΕΦΕΛΗ– 2014

 

Η αλήθεια είναι ότι ήταν μια δύσκολη χρονιά, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν μου πρόσφερε τα μέγιστα. Παρά την κούραση και την ταλαιπωρία γνώρισα για πρώτη φορά τι θα πει οργάνωση, σκληρή δουλειά και πειθαρχία. Στο τέλος δεν ήταν η επιτυχία (την οποία είχα) αυτό που με ενδιέφερε περισσότερο, καθώς νομίζω ότι κέρδισα πολλά μέσα στη χρονιά. Ευχαριστώ όλους τους καθηγητές για την υπερπολύτιμη βοήθειά τους. Είμαι ευγνώμων.

Παναγιώτης Κοτσάνης-2014

 

Αγαπημένο μου σύγχρονο, ευχαριστώ για τις υπέροχες στιγμές και την καλύτερη μαθητική εμπειρία που μου προσφέρατε! Οι συμβουλές και η δουλειά σας με βοήθησαν να έρθω ένα βήμα πιο κοντά στο στόχο μου! Πάντα να είστε καλά! Πολλές επιτυχίες!

Εύη Τσιακαλάκη-2014

 

Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» σε όλους τους καθηγητές που μας έφεραν ένα βήμα πιο κοντά στα όνειρά μας!!! Να είστε όλοι πάντα καλά και συνεχίστε το έργο σας!

Ειρήνη Βαρυτιμιάδου-2014

 

Αρχίζει ένας μεταπανελληνιακός Οκτώβριος ένα χρόνο μετά από το πυρετώδες έτος της τρίτης Λυκείου. Θα ήθελα με τη σειρά μου μαζί με τη φουρνιά του ’13 να ευχαριστήσω όλους τους καθηγητές-συμμάχους-φίλους και συμπαραστάτες σ’ αυτό το δύσκολο αγώνα για την υπομονή και τη συμπαράσταση πέρα από την απεριόριστη βοήθεια που μου προσφέρατε στα μαθήματα. Ο κάθε ένας ξεχωριστά με τη δική του μέθοδο και προσωπικότητα με βοήθησε να προσαρμοστώ στην πιο δύσκολη και αναπάντεχα ευχάριστη χρονιά.

Όντως η καλύτερη μαθητική εμπειρία, σαν μια όαση στη χειρότερη μαθητική χρονιά…

Φιλιά πολλά,

Σας ευχαριστώ ΠΟΛΥ!

Δώρα Τσαλαμιδά

Νομική Αθήνας

1-10-2013

 

Παρόλο που τελειώσαμε όλο εδώ τριγυρίζουμε! Ο αποχωρισμός είναι δύσκολος μετά από μια χρονιά κοντά σας, κατά την οποία το «Σύγχρονο» έγινε  το δεύτερο σπίτι μας γεμάτο από άφθονο γέλιο, ευχάριστη διάθεση και φυσικά γνώσεις!

Δε μας βοηθήσατε μόνο να πετύχουμε στις Πανελλήνιες αλλά και να διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας ενθαρρύνοντας μας και γεμίζοντάς μας με αυτοπεποίθηση, θάρρος και αισιοδοξία για το τελικό αποτέλεσμα. Εδώ χτίσαμε κάποιες φιλίες που θα κρατήσουν για πάντα τόσο μαζί σας όσο και μεταξύ μας!

Και όσο για τους καθηγητές ο ένας ήταν καλύτερος από τον άλλο και με όλους ζήσαμε μοναδικές στιγμές.

Το Σύγχρονο είναι ένας σταθμός στη ζωή μας και δεν μετανιώσαμε στιγμή που ήρθαμε εδώ! Αν και περάσαμε στο Πανεπιστήμιο οι επισκέψεις μας εδώ θα είναι συχνές γιατί δεν μπορούμε να σας αποχωριστούμε εύκολα! Σας ευχαριστούμε πολύ για όλα!

Με Αγάπη,

Αγγελίνα Μήλα &

Μαρία-Χριστίνα Βλάχου

26-9-2013

 

Τα χρόνια που περάσαμε εδώ υπήρξαν ευχάριστα και δημιουργικά. Ήταν ένας δύσκολος αγώνας προς την επίτευξη των στόχων, τόσο των δικών μου όσο και των υπόλοιπων συμμαθητών μου, όμως στο τέλος τα καταφέραμε!  Εύχομαι, λοιπόν, σε όλους καλές σπουδές!

ΔΗΜΑΚΗ ΦΩΤΕΙΝΗ – 2013

 

Ήταν μία υπέροχη εμπειρία για εμένα, αυτή τη χρονιά δεν θα την ξεχάσω ΠΟΤΕ! Όλοι οι καθηγητές με στήριξαν και με βοήθησαν πάρα πολύ και γι’ αυτό το λόγο τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου!!! Εκτός από τα μαθήματα, έχω να θυμάμαι ωραίες και υπέροχες στιγμές μαζί με όλους τους καθηγητές μου!!! Σας αγαπάω πολύ όλους!

Κατερίνα Σισμανίδου-2013

 

Ένα αξέχαστο ταξίδι, μία από τις καλύτερες εμπειρίες που θα θυμάμαι για πάντα. Η περσινή χρονιά ήταν δύσκολη, αλλά παράλληλα και γλυκιά. Οι καθηγητές ήταν τέλειοι. Θυμάμαι βέβαια όλους τους καθηγητές που μας έδωσαν κουράγιο και δύναμη για να κάνουμε πραγματικότητα τα όνειρά μας!!! Δεν θα σας ξεχάσω ποτέ…

Ρεβέκα Εμμανουηλίδου- 2013

 

Στην πιο κρίσιμη ηλικία, στην πιο κρίσιμη χρονιά βρεθήκατε εσείς!! Απαλλαγμένοι από κάθε είδους αυθεντία, αναλαμβάνοντας την αντίστοιχη ευθύνη γίνατε ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΙ, πήρατε τα όνειρά μας και τα κάνατε απτή πραγματικότητα.. Το μεγαλύτερο δώρο με το οποίο πιστεύω ότι σας προίκισε ο Θεός είναι ν’ απολαμβάνετε για μια ζωή τη νεότητα μέσα από τη συναναστροφή σας και την παροχή γνώσεων σ’ εμάς τα παιδιά. Το μεγαλύτερο δώρο με το οποίο προικιστήκαμε εμείς από το Θεό είναι η παρουσία σας. Δεν είστε απλώς καθηγητές, είστε ΔΑΣΚΑΛΟΙ  γιατί μάς πήρατε από το χέρι για να διανύσουμε ΜΑΖΙ το χώρο της γνώσης και πάνω απ’ όλα ΑΝΘΡΩΠΟΙ – ΓΟΝΕΙΣ ΜΑΣ. 
Η ζωή είναι πάθος και κάθε πάθος είναι τυφλό αν δεν υπάρχει γνώση και κάθε γνώση είναι μάταιη αν δεν υπάρχει αγάπη.. Εσείς, λοιπόν, κερδίσατε το πιο σημαντικό…τη ΖΩΗ γιατί καταφέρατε να μεταδώσετε το ΠΑΘΟΣ για ΓΝΩΣΗ με ΑΓΑΠΗ…

Ρομποτή Δήμητρα – 2013

Στο Σύγχρονο έζησα δύο από τα ωραιότερα και πιο κρίσιμα χρόνια.
Οι καθηγητές ήταν επιλεγμένοι ένας και ένας. Όταν τους χρειαζόσουν ήταν εκεί τόσο σε εκπαιδευτικό όσο και σε ψυχολογικό, συναισθηματικό επίπεδο. 
Συγχαρητήρια σε όλους.
«Σύγχρονο: Μια δεύτερη οικογένεια»

                                    Δημήτρης Αλμπάνης - 2013

 

Τελικά το ″Σύγχρονο″ είναι πράγματι η καλύτερη μαθητική εμπειρία! Τα δύο αυτά χρόνια που είμαι εδώ πέρασαν τόσο γρήγορα αλλά τόσο ευχάριστα. Θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους τους αξιόλογους καθηγητές που περάσαμε μαζί τους όλο αυτό τον καιρό, που είχαν τον καλύτερο τρόπο να μας μεταδώσουν τις πολύτιμες γνώσεις τους.Θέλω να ευχαριστήσω το Σύγχρονο για αυτήν την απίθανη εμπειρία!!!

Δεδεμάδη Δώρα - 2013

 

Η φετινή χρονιά ήταν ένας δύσκολος και επίμοχθος δρόμος με πολλά εμπόδια. Μετά από κάθε εμπόδιο όμως έπαιρνα περισσότερη δύναμη και συνέχιζα με περισσότερη θέληση και πάθος. Η Νομική Σχολή ήταν το όνειρο μου και από την αρχή, καλοκαίρι του 2012 ήμουν έτοιμη να τα δώσω όλα σε αυτό το όνειρο. Η επιλογή του φροντιστηρίου ήταν σίγουρα η καλύτερη που έκανα. Με τους καταπληκτικούς και φιλικούς καθηγητές δίπλα μου  όλα φαινόταν ευκολότερα. Συνοδοιπόροι μου μέχρι να κατακτήσω το όνειρο μου….

Γιάννακα Φραγκίσκη - 2013

Μετά από λίγες εβδομάδες μακριά από τη «ΣΥΓΧΡΟΝΑΡΑ» είμαι πάλι εδώ να δω τους αγαπημένους μου καθηγητές. Ευχαριστούμε για όλα! ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΑΞΕΧΑΣΤΕΣ  ΣΤΙΓΜΕΣ…
Μας λείπετε ήδη!
Να συνεχίσετε να βοηθάτε τα παιδιά να φτάνουν ευκολότερα στους στόχους τους και να πραγματοποιούν τα όνειρά τους!
Εκτός από γνώσεις, έκανα φιλίες, κράτησα τις καλές στιγμές και γνώρισα αληθινούς ανθρώπους.
ΣΑΣ  ΑΓΑΠΩ ΟΛΟΥΣ!!!

Νάνσυ Βασιλοπούλου - 2013


Όσο θα μου λείψει το σχολείο 12 χρόνων άλλο τόσο και περισσότερο θα μου λείψει το Σύγχρονο που έγινε το δεύτερό μας σπίτι όλες αυτές τις ώρες που περάσαμε εδώ. Ένα τεράστιο ευχαριστώ για τα δυό χρόνια που μου έδωσαν την ευκαιρία να μάθω τόσα πολλά και να γνωρίσω τόσο σημαντικούς ανθρώπους, τους καθηγητές στους οποίους θα είμαι ευγνώμων! Ελπίζω να μην μας ξεχάσετε όπως δεν θα κάνουμε και εμείς. Είστε οι σημαντικότεροι που έχω γνωρίσει και πρότυπα τώρα πιά.

Σας αγαπώ και θα σας θυμάμαι.

Μαρία Μιχαλάκη - 2013

Στο σύγχρονο έζησα για πρώτη φορά κάτι μοναδικό, μπορώ να πω με σιγουριά πως πέρα από το διάβασμα ήταν η καλύτερη χρονιά μου. Αυτό οφείλεται στην εξαιρετική συνεργασία με τους καθηγητές, όπου ήταν όλοι ένας προς ένας, ο καθένας με τη δική του προσωπικότητα έκανε να περνάει το μάθημα ευχάριστα. Το σύγχρονο είναι εμπειρία ζωής, με καθηγητές που νοιάζονται, ενδιαφέρονται και είναι άριστοι σε αυτό που κάνουν. 
Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου γι’ αυτό το υπέροχο ταξίδι που ζήσαμε μαζί!

                                    Γιώτα Μαρινίδη - 2013

 

Σας ευχαριστώ όλους για τις αξέχαστες εμπειρίες που προσκομίσαμε κατά τη διάρκεια της χρονιάς και για τη δυνατότητα που μου δώσατε να πραγματοποιήσω το όνειρό μου. Δεν ξέρω τι θα έκανα χωρίς τη μαθητική εμπειρία του Σύγχρονου….
Ήταν μια τέλεια χρονιά μέσα στο χάος της 3ης Λυκείου!!!

                                    Μελίνα Ανδρούτσου - 2013

Αυτό που έζησα φέτος ήταν κάτι μοναδικό. Όταν πρωτοήρθα σκεφτόμουν πώς θα είναι εκεί;
Δε θα ξέρω κανένα! Οι καθηγητές θα είναι αυστηροί ή δε θα νιώθω άνετα, κτλ. Όμως όλα αυτά ανατράπηκαν. Ήταν όλα εντελώς διαφορετικά. Πρώτη φορά συναναστράφηκα με ανθρώπους που όχι μόνο ήξεραν να κάνουν καλά τη δουλειά τους, αλλά κατάφεραν να ενώσουν μαζί σε μια ομάδα παιδιά με διαφορετικές σκέψεις, βλέψεις και ενδιαφέροντα. Μέσα στο καλοκαίρι γνωριστήκαμε καλύτερα όχι μόνο με τους καθηγητές, αλλά και με τα παιδιά και τότε κατάλαβα ότι αυτό είναι φροντιστήριο για εμένα! Ειδικά γι’ αυτή τη χρονιά που θα ήταν από τις πιο αγχωτικές. 
Πραγματικά παρ’ όλο που αγχωνόμουν πάρα πολύ εύκολα με κάνατε να χαλαρώσω και να τα δω όλα διαφορετικά. 
Μακάρι ο μικρός κόσμος που έχετε δημιουργήσει εδώ να έμοιαζε με τον εξωτερικό κόσμο.

                             Σας αγαπώ πολύ και θα μου λείψετε όλοι!
                                    Θάνου Ιωάννα - 2013 

…Στο φροντιστήριο έζησα απίστευτες και μοναδικές στιγμές. Γέλασα, έκλαψα.
Όλοι οι καθηγητές ήταν καλύτεροι ο ένας από τον άλλον και με βοήθησαν αρκετά, με στήριξαν και με βοήθησαν επίσης να αντιμετωπίσω οποιαδήποτε δυσκολία και πάνω απ’ όλα να έχω επιμονή και υπομονή απέναντι σε κάθε πρόκληση όπως και οι εξετάσεις αυτές. Ήταν μια μοναδική εμπειρία που θα τη θυμάμαι και οφείλω να ευχαριστήσω όλους τους καθηγητές μου που μου έδωσαν τη δυνατότητα να εκπληρώσω τα όνειρά μου. Θα μου λείψετε….

                                    Κατερίνα Ζέρβα - 2013

 

Μια φορά και έναν καιρό ήταν….Αυτή είναι μια συνυθισμένη αρχή παραμυθιού. Τα τελευταία δύο χρόνια ίσως πράγματι μοιάζουν με παραμύθι. Στην αρχή υπήρχαν εμπόδια, δυσκολίες, ψυχολογική πίεση. Στη συνέχεια, όμως, με τη βοήθεια και την υποστήριξη αξιόλογων ανθρώπων τα εμπόδια αυτά περιορίστηκαν σημαντικά. Και το τέλος του παραμυθιού είναι ευχάριστο. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους καθηγητές μου στο Σύγχρονο, που δεν μου στάθηκαν μόνο σαν καθηγητές. Θα μπορούσα κα κλείσω με την πρόταση ΄΄και ζήσαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα ΄΄όμως τώρα θα αρχίσει ένα νέο παραμύθι, θα ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή μας. Να συνεχίσετε να δουλεύετε έτσι στο Σύγχρονο!!!

Δημοπούλου Ραφαηλία - 2013


…Όλα ξεκίνησαν εκείνο το καλοκαίρι που πρωτοήρθα σε αυτόν τον οικείο και ζεστό χώρο του φροντιστηρίου. Δεν θα το ονόμαζα τόσο ως «φροντιστήριο» που χαρακτηρίζεται από ψυχρότητα, αλλά ως ένα χώρο, που μας βοήθησε πρώτα να γίνουμε άνθρωποι και ύστερα αξιόλογοι μαθητές.Μια χρονιά γεμάτη άγχος αγωνία και εμπόδια ξεπεράστηκε σαν μια «δοκιμασία» ταχύτατα και όλα αυτά χάρη στη ζεστασιά που χάριζαν οι καθηγητές.

Παπαδογεωργάκη Άννα - 2013

 

Στο φροντιστήριο αυτό, όχι μόνο αποκόμισα γνώσεις, αλλά και εμπειρίες ζωής, στιγμές, γέλια, χαρές, λύπες.
Απέκτησα μια δεύτερη οικογένεια, νέους φίλους μα κυρίως ανθρώπους που ήταν και θα είναι πάντα δίπλα μου. Δεν θα ξεχάσω ποτέ όσα έζησα στις μαθητικές αυτές αίθουσες… Οι καθηγητές θα είναι πάντα μέσα στην καρδιά μου, σε μια ξεχωριστή θέση ειδικά για αυτούς γιατί με στήριξαν όσο κανένας, με καθοδήγησαν, μου συμπαραστάθηκαν σαν να ήμουν δικό τους παιδί. Πάντα θα τους εκτιμώ και θα τους αγαπάω. 
Σας ευχαριστώ ολόψυχα για όλα!!!

Κουρμουλάκη Δανάη - 2013


Πραγματικά αυτό το αίσθημα ικανοποίησης και χαράς που ένιωσα όταν πέρασα στη σχολή που ήθελα δεν υπήρχε!! Κατάφερα και εκπλήρωσα τους στόχους μου και το όνειρό μου, αλλά το κατάφερα χάρη σε όλους τους καθηγητές μου που ήταν εκεί να με στηρίξουν και να με ενθαρρύνουν όταν είχα αμφιβολίες. Οι ατελείωτες επαναλήψεις, τα δεκάδες διαγωνίσματα και όλες αυτές οι ώρες διαβάσματος απέδωσαν!!! Σας ευχαριστώ ολόψυχα για όλη τη βοήθεια και τη στήριξη!! Κάνατε αυτή τη χρονιά όσο ανώδυνη και ευχάριστη γινόταν!! Θα σας θυμάμαι για πάντα!!

Ορφανίδη Έλενα - 2013

 

Σας ευχαριστώ θερμά για την πολύτιμη στήριξή σας. Η χρονιά αυτή, παρά την πίεσή της , εξελίχθηκε εξαιρετικά χάρη στην αμέριστη συμπαράστασή σας, το υλικό και τις συμβουλές σας. Καλή συνέχεια να έχετε και να συνεχίσετε να στηρίζετε τους επιστήμονες του αύριο. 
Να είστε καλά.

Ρισβάς Χάρης - 2013


Αγαπητό μου Σύγχρονο, οι μέρες που πέρασα μέσα σε αυτό το φροντιστήριο κοντά σε απίστευτους καθηγητές ήταν απλά αξέχαστες. Κοντά σας πέρασα δύσκολες και χαρούμενες ημέρες. Ζήσαμε δυο χρόνια που απλά αποτελούν εμπειρία ζωής. Θυμάμαι όλες τις στιγμές που ζήσαμε και οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους μου τους καθηγητές. Θα σας θυμάμαι και θα σας ευχαριστώ για πάντα.

Μανουρά Νίκη - 2012

 

Πραγματικά όλες οι στιγμές που ζήσαμε στο ΣΥΓΧΡΟΝΟ θα μου μείνουν αξέχαστες… Μπορεί να περάσαμε δύσκολες μέρες αλλά προσπαθήσαμε όλοι μαζί και στο τέλος βγήκε κάτι καλό!! Δεν υπάρχει κάποιος που δεν έχει μερίδιο στην ευτυχία μας!! Από την πρώτη ως την τελευταία μέρα όλοι οι καθηγητές ήταν σύμμαχοι μας. Μπορεί οι πανελλήνιες να είναι φοβιστικές και αγχώδεις αλλά σαν διαβεί κανείς αυτή την πόρτα όλα θα γίνουν λίγο ομορφότερα, καλύτερα με περισσότερη ελπίδα και αγάπη!!! Σας αγαπώ όλους πολύ!! Σας ευχαριστώ για όλα πολύ πολύ πολύ!!!

Δεπούντη Ηλιάνα – 2012

Μετά από πολύ καιρό πήρα την απόφαση να επισκεφτώ ξανά αυτό το φροντιστήριο, γιατί οι μνήμες των Πανελληνίων είναι πρόσφατες και όσοι έχουν περάσει αυτή την εμπειρία καταλαβαίνουν απόλυτα τί αυτό συνεπάγεται…Κοιτάχτε πέρυσι που έδινα είχα φτάσει στο ΑΜΗΝ! και δεν υπερβάλλω καθόλου!!! Σε σημείο που έλεγα δεν ξαναπάω στο ΣΥΓΧΡΟΝΟ! Μην ανυσυχείτε δεν ήταν τίποτα, απλά μια φάση που πέρασε, όταν συνειδητοποίησα πως όλη μου η κούραση, το άγχος, η 1,5 ώρα που έχανα στη μεταφορά ( γιατί μένω Ηλιούπολη) καθημερινά, άξιζαν γιατί το φροντιστήριο αυτό, όπως λέει και το διαφημιστικό έντυπο- (εδώ θα προσθέσω κάτι), είναι η ΑΠΟΛΥΤΗ  ΜΑΘΗΤΙΚΗ  ΕΜΠΕΙΡΙΑ!
Στο σημείο αυτό ωστόσο, πρέπει να αναφέρω ότι απευθύνεται σε μαθητές που θέτουν στόχους και η επιτυχία του οφείλεται στο γεγονός ότι έχει καταφέρει να δημιουργήσει μια ατμόσφαιρα… οικογενειακή, θα έλεγα. Οι αγκαλιές των καθηγητών, κυριολεκτικά και μεταφορικά, πάντα μα πάντα ανοιχτές!!!  
2 απίστευτα χρόνια..

ΣΥΓΧΡΟΝΟ δεν φαντάζεσαι πόσο μα πόοοσο Σ’ΑΓΑΠΩ

Καραβά Ελίνα – 2012

…Ένα τρίμηνο έχει περάσει από το τέλος του φετινού ταξιδιού με καπετάνιους τους καθηγητές και πλήρωμα εμάς. Πράγματι ο καλύτερος χαρακτηρισμός της φετινής χρονιάς είναι ένα ταξίδι με το πιο μικρό καράβι. Κάθε ώρα μαθήματος είναι και ένα διαφορετικό λιμάνι. Ένα λιμάνι εμπειριών, εντυπώσεων και νέων ιδεών… φυσικά οι τρικυμίες δεν έλειπαν. Πολλές φορές αισθανόσουν πως δε θα τα καταφέρεις, πως θα υποχωρήσεις. Όμως η τρικυμία, οι δυσκολίες σε έκαναν πιο δυνατό. Σε έμαθαν να αντέχεις, και στην επόμενη τρικυμία είχες ήδη διαμορφώσει την στρατηγική σου για να την αντιμετωπίσεις.

Και αφού περάσει ένας χρόνος σαλπάροντας στις θάλασσες της τρίτης Λυκείου φτάνεις στο τελικό λιμάνι, που είναι καθοριστικό και είναι αυτό για το οποίο μόχθησες όλη τη χρονιά. Όμως –όπως τόχουν πει πολλοί πριν από εμένα- δεν μετράει τόσο ο τελικός προορισμός όσο το ταξίδι!

Και γι’ αυτό το υπέροχο ταξίδι θα ήθελα να ευχαριστήσω τους καθηγητές τουΣυγχρόνου, τους καπετάνιους μου, τα λιμάνια με τις διαφορετικές εμπειρίες που είχε να μου προσθέτει το καθένα.

Αν άρχιζα να μιλάω για τον κάθε καθηγητή ξεχωριστά ίσως να μην μου έφτανε ολόκληρο το βιβλίο.

Το συνολικό αποτέλεσμα όμως συγκροτεί το πλοίο του ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ, ένα πλοίο που όποιος επιβιβαστεί, δεν πρόκειται ποτέ να το ξεχάσει!...

Ευχαριστώ για το ταξίδι…

Δημήτρης Αλεξόπουλος - 2012

 

Λοιπόν, είμαστε το καλύτερο τμήμα που πέρασε από το Σύγχρονο (κάθε περιοχής!)

Βασικά ήμασταν, είμαστε και θα’ μαστε το Γ1!
Θ’ακούσετε πολλά για την τελευταία χρονιά, για τις πανελλήνιες, για το άγχος που θα σας «συντροφεύει», για διάφορα ξενύχτια κτλ.

Το Σύγχρονο θα σας δώσει κάθε απαραίτητη γνώση για να επιτύχετε, τη δύναμη για να συνεχίσετε όταν έχετε απογοητευτεί, την υποστήριξη στα δύσκολα, τις στιγμές του γέλιου, όταν πραγματικά τις έχετε ανάγκη. Και αν είστε τυχεροί σαν εμάς, το «Σύγχρονο» θα γίνει η δεύτερη οικογένειά σας.
Γιατί όχι μόνο είχαμε τρομερούς καθηγητές αλλά είχαμε και ο ένας τον άλλο.
Να θυμάστε πως ό,τι και να τραβήξετε φέτος (γιατί αυτό είναι το μόνο βέβαιο) στο τέλος θα δείτε ότι αξίζει τον κόπο. Αξίζει όχι μόνο για τον τελικό προορισμό αλλά για το ταξίδι. Όσο για τους συνοδοιπόρους (καθηγητές) σας σ’ αυτήν την προσπάθεια μην έχετε καμμιά αμφιβολία 
ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ!!!

Τους ευχαριστούμε για την πολύτιμη βοήθειά τους, ήταν όχι μόνο φοβεροί επαγγελματίες, αλλά και άνθρωποι καλόκαρδοι, που έκαναν την ψυχοφθόρα διαδικασία των Πανελληνίων «υποφερτή».

Φακίτσα Χριστίνα
Σκανδάλη Δάφνη 
Μέρκου Μαρία
Γεωργίου Ορφέας
Σπυρόπουλος Παναγιώτης
Λάβδα Ξακουστή
Παρασύρη Μαρία-Όλγα
Ασανάκη Ήρια
2012

Πέρασε πολύς καιρός από τότε που βγήκαν τα αποτελέσματα των πανελληνίων.. Ακόμα περισσότερος από τότε που ήρθαμε στο φροντιστήριο ως Γ’ Λυκείου, για να μπορέσουμε να πραγματοποιήσουμε τους στόχους μας. Οι στιγμές που περάσαμε εδώ είναι αμέτρητες. Δεν θα μπορούσα να ξεχωρίσω κάποιον από τους καθηγητές μου. Τους αγαπώ όλους το ίδιο και θα ήθελα να τους ευχαριστήσω όλους για τη συνεισφορά τους στην επιτυχία μας!!

Μαυρομμάτης Θανάσης – 2012

 

Τελικά έκανα λάθος όταν έλεγα ότι φοβόμουν το φροντιστήριο. Ήταν μια ξεχωριστή εμπειρία και καλή και κακή (μην ξεχνάμε τη φετινή πίεση και άγχος...!! Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια και την υποστήριξη αλλά και την κατανόηση από όλους τους καθηγητές. Η εμπειρία από το ΣΥΓΧΡΟΝΟ αλλά και από τις Πανελλήνιες θα μου μείνει για πάντα 

                        Τα φιλιά μου 
                        Σοφία Αντωνιάδη - 2011

 

Που να φανταστώ όταν είχα έρθει για πρώτη φορά μετά της μητρός μου και συναντήσαμε τον κο. Καμπούρη ότι θα ζούσα και γω ένα ΣΥΓΧΡΟΝΟ χειμώνα! Πρέπει να απολαμβάνεις κάθε ταξίδι της ζωής σου και στο ταξίδι για τις Πανελλαδικές το Σύγχρονο ήταν η καλύτερη παρέα! Ευχαριστώ  για τις χαρές που μου χαρίσατε ευχαριστώ για όλα!!!

Καντηλόρου Αναστασία - 2011

 

Ένα χρόνο πριν ξεκίνησε το ταξίδι των Πανελληνίων γι αμένα…Σίγουρα ο προορισμός είχε σημασία αλλ΄αη κάθε ξεχωριστή μέρα είχε κάτι να μου προσφέρει ΜΟΝΑΔΙΚΟ. Όλοι εσείς, οι άνθρωποι που με βοηθήσατε πιο πολύ απ’ τον καθένα, είχατε και κάτι ξεχωριστό να μου διδάξετε. Σας ευχαριστώ για όλα, για την υπομονή που χρειάστηκε να δείξετε μαζί μου. Μου χαρίσατε πολύ χαμόγελο και χαρά. Σας αγαπώ όλους!

Στασινού Μαρικαίτη - 2011

 

Αυτό που πάνω απ’ όλα μπορώ να σκεφτώ αυτή τη στιγμή που ήρθα εδώ για επίσκεψη, είναι ότι χάρη στους ανθρώπους που γνώρισα εδώ, αλλά και διδάχτηκα απ’ αυτούς μπήκα στη σχολή που ήθελα!! Χάρη στην εμπειρία αυτών των καθηγητών πέτυχα το στόχο μου και φυσικά ένα μέρος της επιτυχίας δε μπορεί παρά να ανήκει σ’ αυτούς! Το φροντιστήριο, λοιπόν, δε μου φέρνει τόσο δυσάρεστες αναμνήσεις, με την έννοια άγχος, πίεση, υπήρχαν κι αυτά, αλλά πάντα όταν ερχόμασταν είχε να μας περιμένει εδώ ένας καλός και εγκάρδιος λόγος, η συμβουλή, η εμπιστοσύνη κι όταν δεν είχαμε προλάβει να κάνουμε κάτι η κατανόηση υπήρχε πάντοτε!!! 
Εδώ πραγματικά ανακτούσαμε τη χαμένη αυτοπεποίθησή μας!!!
Το συναίσθημα που μου αφήνουν όλα αυτά δεν είναι άλλο από μια ανάμνηση που μέσα στο γολγοθά των Πανελληνίων, όπου ερχόμασταν εδώ όχι απλώς για να κάνουμε ένα "μάθημα", αλλά ένα   μ ά θ η μ α   με ανθρώπους που μας στήριξαν και μας αγαπούσαν!!!

                                    Με αγάπη, 
                                    Μαρία Σουμαλά - 2011

 

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για όλα.
Το «
Σύγχρονο» δεν είναι μόνο ένα φροντιστήριο, είναι θεσμός. Όλοι οι καθηγητές είναι πάντα δίπλα στα παιδιά με αγάπη, όχι μόνο σαν καθηγητές αλλά και σαν φίλοι και σαν γονείς. Στέκονται δίπλα σου σε κάθε πρόβλημα. Μετά από κάποιους μήνες από τότε που τελείωσαν οι Πανελλαδικές εξετάσεις και ήδη μου λείπουν οι καθηγητές, τα μαθήματα και οι πλάκες. Οι καθηγητές είστε τέλειοι και ο καθένας ένας ξεχωριστός άνθρωπος.
Σας αγαπώ!

Φοίβος Αγιαννιτόπουλος - 2011

 

Δύο χρόνια που ενώ για άλλους φαίνονται δύσκολα για μένα πέρασαν πολύ ευχάριστα. Σχεδόν δύο μήνες!

Μετά τις πανελλήνιες- φαίνεται πλέον σαν μακρινό όνειρο- νιώθω ένα κενό στην καθημερινότητά μου.Κάθε μέρα αισθάνομαι να μου λείπει όλο και περισσότερο το κλίμα και η ατμόσφαιρα του Συγχρόνου!

Η επικοινωνία με τους καθηγητές και η παρέα με τα παιδιά είναι εκείνα που μου λείπουν περισσότερο.

Θέλω να τους ευχαριστήσω για όλα και προπάντων για την ψυχολογική υποστήριξη, που στάθηκε πολύτιμη σ’αυτό το δύσκολο δρόμο.

Υ.Γ.  Συμβουλή στους τωρινούς υποψηφίους: Ο χειρότερος εχθρός είναι το άγχος και ο καλύτερος σύμβουλος είναι …οι καθηγητές του ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ!!!

Ελένη Σκανιακού - 2011

Πολυαγαπημένο μου σύγχρονο,
ό,τι και να πω είναι πάρα πολύ λίγο.
Με βοηθήσατε να πετύχω το στόχο μου και να μπω στη σχολή που θέλω. 
Γι’ αυτό τον λόγο σας ευχαριστώ πολύ. Δε σας ευχαριστώ, όμως, μόνο για το γεγονός ότι πέρασα, αλλά και για τις χαρούμενες στιγμές που μου χαρίσατε καθώς και για την εμψύχωση.
Πραγματικά πιστεύω ότι χωρίς εσάς δε θα τα κατάφερνα. Ελπίζω να μη με ξεχάσετε.
Εγώ, πάντως, δεν πρόκειται να ξεχάσω τις δύο χρονιές που πέρασα μαζί σας!!! 
Και πάλι ευχαριστώ πολύ για όλα!!!

                                    Με πάρα πολλή αγάπη, 
                                    Χαρά Σκούρα – 2011

Η εμπειρία του φροντιστηρίου ήταν από τις πιο ευχάριστες, ειδικά σ’ αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύσαμε τα δύο τελευταία χρόνια. Μια εμπειρία πολύ πιο ευχάριστη από το σχολείο και το γενικότερο άγχος των εξετάσεων! 
Εδώ ερχόμασταν και ξαλάφρωνε η ψυχή μας…
Είναι πολύ σημαντικό να απολαύσετε τις ώρες που θα περάσετε σε αυτές τις αίθουσες (κατ’ αρχάς είναι ατέλειωτες!!).
Ε, και τι άλλο θα θυμάστε μετά;

                                    Θανάσης Κυρίτσης – 2011

Τα αποτελέσματα έχουν βγει.. Το άγχος τελείωσε και φαίνεται πως μένουν πια μόνο οι αναμνήσεις ενός δύσκολου χειμώνα και ενός λαμπερού καλοκαιριού που θα μείνει ανεξίτηλο στη μνήμη!! Για τις πανέμορφες στιγμές που έζησα στο φροντιστήριο χρωστάω νομίζω ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους τους καθηγητές μου. Ο καθένας ξεχωριστά και όλοι μαζί με εξοπλίσατε με τις απαιτούμενες γνώσεις για τις εξετάσεις, μου χαρίσατε όμως και πολλά άλλα: το να πιστεύω στον εαυτό μου, να χαμογελάς ακόμη κι όταν τα πράγματα είναι λίγο δύσκολα, να οργανώνομαι, να χρησιμοποιώ το μυαλό μου ακόμη κι αν στις εξετάσεις δε μου ζητούν ακριβώς αυτό…

Μελισσουργάκη Ζένη - 2011 

Σύγχρονο,
σ’ ευχαριστώ για όσα μου ΄χεις χαρίσει
για τις μέρες που μου ΄δωσες να ζω
για όσα μαζί σου μέχρι τώρα έχω ζήσει
δε σου είπα πόσο Σ΄ ΑΓΑΠΩ…
Σ΄ ΑΓΑΠΩ !!!  

      Ειρήνη Κεντιστού
Θεοδώρα Καπνίτη
                                                              2010

Το φροντιστήριο έγινε το δεύτερο σπίτι μου και μαζί με όλους τους καθηγητές μοιράστηκα συναισθήματα, χαρές. Με βοήθησαν κάθε φορά που ένιωθα ότι δεν θα τα καταφέρω και σκέφτηκα να τα παρατήσω. Πάντα θα σας θυμάμαι με αγάπη!

                                    Νάνσυ Δεσκουράκη - 2010

 

ΣΥΓΧΡΟΝΟ: όνομα και πράγμα!!! Πέρασα υπέροχες στιγμές με καθηγητές και συμμαθητές.. Το χιούμορ των καθηγητών μάς έκανε να θέλουμε να παρακολουθούμε κάθε λεπτό του μαθήματος… Ήταν οι αγαπημένες ώρες της ημέρας.. μια ανάσα από το υπερφορτωμένο πρόγραμμά μας!! Οι πιο γλυκές αναμνήσεις!!

Με πολύ ΛΑΤΡΕΙΑ…
Λουκά Μαρία
Παπαθανασίου Βαρβάρα
2010

 

Η πρώτη επίσκεψη στο φροντιστήριο ΣΥΓΧΡΟΝΟ ως απόφοιτος πλέον και όχι σαν μαθήτρια!!! 2 χρόνια σε αυτόν τον χώρο πέρασα απίστευτα όμορφες στιγμές παρά το άγχος που προκαλεί η όλη ιδέα των πανελληνίων. Σε μια προσπάθεια να πετύχω το στόχο μου διάβαζα, παράλληλα όμως διασκέδαζα με τους συμμαθητές μου και με τους απίστευτους καθηγητές. Ευχαριστώ πολύ όλους!! Ευχαριστώ το ΣΥΓΧΡΟΝΟ που με βοήθησε να πετύχω!!

Χατζηνούσκα Μελίνα – 2010

 

Τέλος καλό…όλα καλά! Ήταν μια χρονιά…τέλεια! Περάσαμε πολύ ωραία…!Από ποιον να αρχίσω και με ποιόν να τελειώσω …!Όλοι φοβεροί! Τους ευχαριστούμε όλους πάρα πολύ, που μπορούν και συνδυάζουν το μάθημα με διάφορους τρόπους κάνοντας μας να χαιρόμαστε που τους έχουμε και που μας δίνουν την ευκαιρία να προχωρήσουμε ευχάριστα και να φτάσουμε στο στόχο μας.

Δαμανάκη Βασιλική - 2009 

Δεν ξέρω τι να πω...
Τα λόγια είναι περιττά νομίζω…
Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για τη βοήθεια που μου δώσατε στο δύσκολο αγώνα των πανελληνίων και σε επίπεδο μαθημάτων και σε επίπεδο ψυχολογικό.

                                    Σας ευχαριστώ πολύ
                                    Δήμητρα Φουφρή - 2009

 

...Ακόμα ανατριχιάζω όταν θυμάμαι το σχολείο. Και ακόμα σκέφτομαι ότι όλα αυτά, άλλη μια χρονιά, στο Σύγχρονο θα τα άντεχα (και θα έλεγα και ευχαριστώ στο τέλος!)

Αυτό που κάνετε είναι πολύτιμο! Εύχομαι να καταφέρω να γίνω τόσο καλός συνδυασμός επαγγελματία και ανθρώπου όπως εσείς!!

Δεν μου φτάνει ο γραπτός λόγος για να πω σε όλους πόσο πολύ σας αγαπάω.

Το πιστεύω ότι ένα κομμάτι του εαυτού μου διαμορφώθηκε εκείνη τη χρονιά μαζί σας, χάρη σε σας. Θεωρώ ότι είναι απ’ τα καλύτερά μου κομμάτια και η ευγνωμοσύνη είναι μικρή λέξη για να σας πω.

Και αν κάποιος τα διαβάσει όλα αυτά ίσως και να παραξενευτεί για το πόσο στέκουν.

Εντάξει, φροντιστήριο πήγα, πόσα μπορεί να μου πρόσφεραν εκτός από γνώσεις; Η απάντησή μου θα ήταν ότι μου προσφέρατε γνώση ζωής και γνώση εαυτού. Μαγκιά; Τυχαίο; Δεν νομίζω.

Είστε άνθρωποι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ, ΥΠΕΡΟΧΟΙ, ΜΕ ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ.
Σας ευχαριστώ τόσο που δεν φαντάζεστε.

Άννα Δουληγέρη  - 2008

«Το ΣΥΓΧΡΟΝΟ είναι επιλογή επιτυχίας»

Κόλλια Στέλλα – 2007

«Η σωστή καθοδήγηση των καθηγητών, αλλά κυρίως η αγάπη και η συμπαράστασή τους βοήθησαν όλους εμάς στην προσπάθειά μας.Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τις γνώσεις και τις ωραίες στιγμές.»

                        Γεωργιοπούλου Αναστασία – 2007

 

«Οι καθηγητές του ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ με εμπειρία, γνώση και πάνω απ’ όλα διάθεση για σκληρή δουλειά, μέσα από τις καλύτερες μεθόδους επικοινωνίας με το μαθητή αποτελούν από κοινού με το μεθοδικό προσωπικό διάβασμα διαβατήριο για την επιτυχία.»

Τριανταφυλλάκης Ηλίας - 2007

 

Οι έμπειροι καθηγητές, η άρτια οργάνωση, η  «οικογενειακή» ατμόσφαιρα, το ουσιώδες μάθημα στο ΣΥΓΧΡΟΝΟ έκαναν σε πολλές περιπτώσεις αυτή την τόσο σκληρή προετοιμασία για τις Πανελλήνιες να μοιάζει ευχάριστη.

                        Καρνέζη Σάντυ - 2007

 

Ένα µεγάλο ευχαριστώ στoυς καθηγητές µου απ' τo "ΣΥΓΧΡΟΝΟ" για όλα όσα έκαναν για µένα. Με στήριξαν και µε βοήθησαν µ' αγάπη κι υποµονή να πετύχω τoυς στόχους µου και χάρη σ' αυτoύς τα κατάφερα ... " 

Λήδα Κανάρη - 2006

 

Μια βδομάδα πριν πάω Κομοτηνή… Καινούργια ζωή… Πανεπιστήμιο πια! Φοιτήτρια! Και φυσικά το χρωστάω στο Σύγχρονο! Όχι μόνο για την καθοδήγηση (γιατί, φυσικά, όση θέληση και να έχει ο μαθητής χρειάζεται κάποιον να τον καθοδηγήσει) αλλά και για την ψυχολογική στήριξη!

Σε μια χρονιά σαν αυτή, το φροντιστηριο ήταν ο φάρος σε μια φουρτουνιασμένη θάλασσα. Όση στήριξη κι αν προσφέρουν οι γονείς, το σχολείο… το φροντιστήριο είναι το κλειδί της επιτυχίας!!! Και όχι το οποιοδήποτε φροντιστήριο….

ΣΥΓΧΡΟΝΟ 
for ever!!!

Σας ευχαριστώ όλους από τα βάθη της καρδιάς μου όχι μόνο γι’ αυτά που με διδάξατε, αλλά και που είχα την χαρά και την τύχη να μοιραστώ μαζί σας μια τόσο κρίσιμη χρονια…

Κάκιο Γιονίντα – 2006

Μπαίνοντας στην αγκαλιά του ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ και με τη σωστή καθοδήγηση βελτιώθηκα και οι γνώσεις μου έφτασαν σε επίπεδα που δεν φανταζόμουν. Σας ευχαριστώ πολύ όλους γιατί δεν ξέρω αν θα τα είχα καταφέρει χωρίς τα μαθήματά σας αλλά και την ηθική υποστήριξη που έλαβα από το φροντιστήριο σας!! Ελπίζω κάποια μέρα να αποκτήσω και εγώ τις γνώσεις που διαθέτετε και να γίνω μια άξια διάδοχός σας.. Σας ευχαριστώ πολύ για όλα!!!

Κωνσταντινίδη Χριστίνα

Τέλος… Αλλά δεν ξέρω αν πρέπει να χαρώ ή να λυπηθώ. Η λέξη «τέλος» κατά τη διάρκεια της χρονιάς ακουγόταν σαν ένα μακρινό όνειρο… Τώρα που ξαναγυρίζεις πίσω κοιτάς με νοσταλγία τους παλιούς σου καθηγητές, τις τάξεις, τα βιβλία…

Σίγουρα τα δύο τελευταία χρόνια δεν ήταν εύκολα, αλλά όταν έχεις τόσους ανθρώπους δίπλα σου να σε στηρίζουν και να σου δίνουν κουράγιο ο δρόμος για τις πανελλήνιες φαντάζει να ‘ναι στρωμένος με ροδοπέταλα…! Γυρίζοντας στα παλιά μόνο ευχάριστες στιγμές μου έρχονται στο μυαλό!

Ευχαριστώ το Σύγχρονο για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε ήδη από την πρώτη στιγμή, τηνψυχολογική υποστήριξη που μου προσέφερε, την κατανόηση που επέδειξε απέναντι στα προβλήματα και τις ανησυχίες μου.

Τριανταφύλλου Βίκυ – 2006
Νομική Αθήνας

Η συµβολή τoυ φροντιστηρίoυ στην επιτυχία στις εξετάσεις υπήρξε καθoριστική. Οι καταξιωµένοι καθηγητές, η άρτια οργάνωση καθώς και τo «οικογενειακό» κλίµα στo Σύγχρονο έκαναν σε πολλές περιπτώσεις την προετoιμασία για τις Πανελλήνιες µια ευχάριστη διαδικασία. Σας ευχαριστώ από καρδιάς".

Σταύρος Κεκές - 2006

 

Την εισαγωγή µου στη σχολή της πρώτης µου επιλογής υπήρξε καθοριστικός παράγoντας η προετoιμασία µου στα φρoντιστήρια "Σύγχρονο". Η σωστή κατάρτιση των καθηγητών, η καθοδήγηση που µας προσέφεραν καθώς και τo κλίµα ηθικής συµπαράστασης προς τα παιδιά σίγουρα συντέλεσε στην προσωπική µου επιτυχία καθώς και στην επιτυχία των άλλων συµµαθητών µου."

Νίκη Ταµπακοπούλου - 2006

 

Αγάπη για τους μαθητές, μεράκι για σκληρή δουλειά, επαγγελματισμός είναι το τρίπτυχο που χαρακτηρίζει όλο το δυναμικό του Συγχρόνου , ενός φροντιστηρίου που μαζί με το σχολείο στάθηκε σταθμός στα μαθητικά μου χρόνια. Μέσα σ’αυτό κατόρθωσα να συνδυάσω χάρη στην πολύτιμη βοήθεια όλων ανεξαιρέτως των καθηγητών, τα μάθημα με την καλή διάθεση. Αστεία και πειράγματα με τους συμμαθητές, αλληλοβοήθεια μα και συναγωνισμός, χτίσιμο φιλικών σχέσεων που πιστεύω πως ο χρόνος θα φανεί σύμμαχός τους ήταν στοιχεία που χαρακτήριζαν τις μέρες μου στο Σύγχρονο. Και μέσα σ’αυτές τα πρόσωπα των καθηγητών μου, ο καθένας τους ξεχωριστός, με μια ιδιαίτερη συνεισφορά, 
Γι’αυτό και……….
θα σας θυμάμαι όλους !

Μπαρτζώκα Αλεξάνδρα - 2004

 

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους καθηγητές που πέρα από τα μαθήματα, πρόσεχαν & εμάς τους ίδιους και μας παρηγορούσαν,  μας ψευτομαλώνανε και μας κάνανε να γελάμε όταν αγχωνόμασταν ή τα παρατούσαμε μπροστά στο βουνό που ακόμη ήταν μπροστά μας.

Ρηγοπούλου Ντόρις - 2011

 

"Οι εξετάσεις μας διδάσκουν ότι το μεθοδικό διάβασμα καιv ο προγραμματισμός ανταμείβονται. Το σημαντικότερο, όμως, για την επιτυχία είναι η απεριόριστη αγάπη και η κατανόηση της οικογένειας, των φίλων και των καθηγητών μας. Αυτό, λοιπόν, που θα κρατήσω από τις εξετάσεις είναι η υποστήριξη των αγαπημένων μου προσώπων και η δύναμη που μου έδωσαν γιατι η προσπάθεια είναι ομαδική".

Σταυρούλα Σαμπάνη - 2010

"Είναι σημαντικό να έχουμε στόχους και να παλεύουμε για αυτούς.
Ωστόσο οι στόχοι και τα όνειρα των νέων δεν περιορίζονται στις Πανελλήνιες…"

Κώστας Χατζούδης