Αγαπημένοι μου καθηγητές, δύο χρόνια, περίπου είκοσι μήνες, ατέλειωτες ώρες εδώ μαζί σας!  Ήταν ώρες γεμάτες ελπίδες για καλά αποτελέσματα. Μέσα σε αυτές εδώ τις αίθουσες έκανα πολλούς φίλους και γνώρισα εξαιρετικούς ανθρώπους, όλους εσάς τους καθηγητές. Δεν θα ξεχάσω ποτέ την φροντίδα, την αγάπη αλλά και το άγχος που είχατε μαζί με εμάς. Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους ανεξαιρέτως, διότι η δική μου προσωπική προσπάθεια δεν θα είχε νόημα χωρίς τη συμβολή όλων σας. Το «ΣΥΓΧΡΟΝΟ» έγινε δεύτερο σπίτι μου αυτά τα δύο χρόνια και οι αναμνήσεις μου θα είναι παντοτινές!

ΓΕΡΟΝΤΟΥΚΟΥ ΣΙΛΙΑ

2015

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους ανθρώπους των φροντιστηρίων Σύγχρονο για τη βοήθεια, τη συμπαράσταση, την αγάπη και τη φροντίδα τους σε αυτόν τον τεράστιο αγώνα που λέγεται Πανελλήνιες! Χωρίς εσάς δεν θα τα είχα καταφέρει. Σίγουρα θα μου λείψετε πολύ.

Με πολλή αγάπη!

Λογοθέτης Ταγαρούλιας

2015

Φροντιστήρια ΣΥΓΧΡΟΝΟ… Ο πρόδρομος του ονείρου! Καθώς ξεκινάει η Δευτέρα λυκείου μπαίνεις σ’ ένα πεδίο άγνωστο. Πολλά αυτά που ακούς από καθηγητές και γονείς, μέχρι συμμαθητές και φίλους. Ο καθένας έχει κάτι να πει, να δώσει τη δική του συμβουλή. Μέσα σε όλο αυτό τον καταιγισμό απόψεων, ιδεών και διαβάσματος νιώθεις ότι χρειάζεσαι κάποιον να σε καθοδηγήσει… Να σε πιάσει απ’ το χέρι και να σου ΕΞΗΓΗΣΕΙ τι είναι σωστό και τι λάθος, τι είναι σωστό ΓΙΑ ΣΕΝΑ και τι λάθος ΓΙΑ ΣΕΝΑ. Ένα από τα πράγματα που εκτίμησα περισσότερο στο αγαπημένο μου φροντιστήριο είναι η ικανότητα των ανθρώπων εδώ να με αποκωδικοποιήσουν και να μου δώσουν συμβουλές που ανταποκρίνονταν στις δικές μου ιδιαιτερότητες…. που δεν τις είχα ανακαλύψει ως τότε ούτε εγώ! Για δύο χρόνια οι καθηγητές μου έγιναν η δεύτερη ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ και το ΣΥΓΧΡΟΝΟ το δεύτερο ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ! Αλλά ακόμη κι αν πέρασαν αυτά τα δύο χρόνια, εγώ έτσι συνεχίζω να νιώθω τους ανθρώπους που με καθοδήγησαν τόσο ΣΩΣΤΑ και ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΕΣΑ ΑΠ’ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΟΥ!

ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΟΛΟΥΣ!

Χρύσα Μελά

2014, Νομική Αθήνας (19.200)

Αγαπημένοι μου όλοι σας!

Δεν υπάρχει περίπτωση να ξεχάσω κανέναν σας ποτέ! Όχι μόνο γιατί η Β΄ και η Γ΄ Λυκείου είναι σημαντικές χρονιές στη ζωή ενός παιδιού, αλλά και επειδή ο καθένας από εσάς, με μία φράση, με ένα βλέμμα, με μία συμβουλή σας μείνατε ανεξίτηλοι στην μνήμη, όχι μόνο την δική μου, αλλά και όλων των «συγχρονόπαιδων», πιστεύω. Κάνατε το μάθημα ευχάριστο. Είμαι σίγουρη πλέον πως μπορώ χωρίς αμφιβολία να πω πως ήταν «Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ»!

Σας αγαπώ όλους!

Με αγάπη και σεβασμό

Βίκυ

2014

Η καλύτερη μαθητική εμπειρία!

Έχουμε περάσει τις καλύτερες στιγμές όλοι μας στο ΣΥΓΧΡΟΝΟ και με τους λατρεμένους καθηγητές και με τα παιδιά.

ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ!

Πολλά φιλάκια

Δέσποινα Λουκιανού

4-7-2014

Κι  άλλη μια σχολική χρονιά ήρθε στο τέλος της! Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε όλους που μας βοηθήσατε να γίνει το όνειρό μας πραγματικότητα!

Δε θα σας ξεχάσουμε ποτέ!!

Ζέτα Κολιζέρα, Γεωργία Χαραλαμπίδη, Χρήστος Κεχαγιάς

2-7-2014

Και να ‘μαστε πάλι εδώ ένα χρόνο μετά τη «συγκλονιστική» στιγμή της έναρξης των θερινών μαθημάτων. Χωρίς να ξέρουμε τι θα συναντήσουμε, φοβισμένοι για το πώς θα αντέξουμε έναν ολόκληρο χρόνο. Κι όμως τα θερινά πέρασαν σχετικά γρήγορα, όπως και η υπόλοιπη χρονιά. Δε θα τα είχαμε καταφέρει χωρίς τους καθηγητές μας.

Σας ευχαριστούμε για όλα, πραγματικά η καλύτερη μαθητική εμπειρία!

Κέλλυ Μπόκια, Κωνσταντίνα Σωτηροπούλου, Αστέρω Τσίρκα

2-7-2014

Καμιά από τις δυό μας δεν μπορεί να πιστέψει πόσο γρήγορα πέρασε αυτός ο καιρός και πόσο γρήγορα τελείωσε αυτός ο κοπιαστικός αγώνας της Γ΄ Λυκείου. Σα χτές  βρισκόμασταν εδώ για πρώτη φορά έτοιμες να αντιμετωπίσουμε με εσάς στο πλάι μας αυτή τη δύσκολη χρονιά. Είμαστε τυχερές που είχαμε εσάς δίπλα μας και ομολογούμε πως χωρίς τη δική σας ψυχολογική, πνευματική και ηθική υποστήριξη δεν θα είχαμε φτάσει ως το τέλος. Aν έπρεπε ξανά να αρχίσω από την αρχή θα το ξαναεπέλεγα ανεπιφύλακτα! Αποκτήσαμε υπέροχες στιγμές και αξέχαστες εμπειρίες αυτή τη χρονιά.

Αναμφισβήτητα όλες οι εμπειρίες και οι στιγμές που κερδίσαμε εδώ θα μας μείνουν αξέχαστες και παντοτινά χαραγμένες στη καρδιά και στο μυαλό. Πάντα θα μας λείπουν οι χαρές και οι τρέλες που περάσαμε και ζήσαμε εδώ, όπως και οι αγαπημένοι μας καθηγητές που μας υποστήριξαν μέχρι το τέλος. Ο καθένας απ΄ αυτούς ξεχωριστά μας βοήθησε και μας διαφώτισε, δείχνοντάς μας το σωστό δρόμο και την ομορφιά της γνώσης! Δεν θα τους ξεχάσουμε ποτέ και πάντοτε θα κατέχουν μια μοναδική θέση στη καρδιά και στη ψυχή μας!

ΜΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΜΙΛΕΝΑ & ΜΑΡΟΥΛΗ ΜΑΡΙΑ - ΝΕΦΕΛΗ

2014

Ξέρω ότι είναι δύσκολο να το πιστέψει κανείς αλλά το Σύγχρονο μου λείπει πάρα πολύ! Έχει περάσει σχεδόν ένας μήνας από τότε που τελειώσαμε και πραγματικά νιώθω ένα ανεκπλήρωτο κενό στο πρόγραμμά μου! Προφανώς και δεν θα μου λείψουν τα μαθήματα, το άγχος, η πίεση και τα ξενύχτια, αλλά το μάθημα μ΄ αυτούς τους υπέροχους ανθρώπους (συμμαθητές και καθηγητές). Οι καθηγητές μας από τη πρώτη στιγμή μας πλησίασαν με αγάπη και μας. Είναι η δεύτερη οικογένειά μας, οι φίλοι μας και δεν θα τους ξεχάσουμε ποτέ. Τέλος, αξίζει να πω ότι το Σύγχρονο ήταν αφορμή το Γ1 Γλυκών Νερών να μετατραπεί σε ένα αχώριστο παρεάκι!!! Μετά από τόσες ώρες που περάσαμε μαζί, ενωθήκαμε και από εκεί που οργανώναμε μαζί το πρόγραμμα του διαβάσματος, τώρα κανονίζουμε διακοπές και εξόδους.

Σας ευχαριστώ για όλα και σας αγαπώ πολύ!!!

Το ΣΥΓΧΡΟΝΟ είναι αδιαμφισβήτητα η καλύτερη μαθητική εμπειρία!!!

ΚΑΡΑΝΤΖΗ ΑΝΝΑ-ΜΑΡΙΑ

2015

Η φετινή χρονιά ήταν από τις πιο δύσκολες και απαιτητικές της μέχρι τώρα ζωής μου. Είχα, όμως, την ευκαιρία να τη μοιραστώ με τους καλύτερους καθηγητές που έχω γνωρίσει ποτέ. Μου δίδαξαν πολλά, οι γνώσεις, όμως, που κληροδότησαν δεν περιορίζονται στα μαθήματα. Απέκτησα διδάγματα ζωής που θα έχω πάντα μαζί μου και θα με ακολουθούν στο κάθε μου βήμα. Και τους ευχαριστώ με όλη μου την καρδιά για αυτό. Ο καθένας με τον δικό του τρόπο μου έμαθε να αγωνίζομαι ώστε να αποκτήσω αυτά που θέλω και ότι με αρκετή, σκληρή δουλειά θα τα καταφέρω. Ο μόνος χρόνος που θα ήθελα να ξαναζήσω αυτή τη χρονιά θα ήταν για να ξανάρθω στο Σύγχρονο, να ξαναβρεθώ με τους συμμαθητές μου και να έχω πάλι την ευκαιρία να ακούσω τους καθηγητές μου να «αγορεύουν»! Εύχομαι τα καλύτερα στους ανθρώπους αυτούς που με κάθε τρόπο μας ενθάρρυναν και μας βοήθησαν στο δύσκολο αυτό ταξίδι που διανύσαμε!

Μαριάντζελα Λάζαρη

2015

Παρασκευή 29 Αυγούστου

…μια μέρα μετά την ανακοίνωση των βάσεων. Πραγματικά η ανακούφιση που νιώθω, και φαντάζομαι όχι μόνο εγώ είναι τεράστια. Η καθημερινή συναναστροφή με όλους εσάς τους καθηγητές του ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ, έφτασε στο τέλος της. Το γεγονός όμως ότι σταθήκατε δίπλα μου όχι μόνο ως καθηγητές αλλά και ως φίλοι και σύμβουλοι, σας έχει βάλει στη ζωή μου. Σας αγαπάω και σας εκτιμώ από την πρώτη στιγμή που μπήκα στο φροντιστήριο και για να το πετύχει αυτό κάποιος δεν αρκούν οι διακεκριμένες γνώσεις, αλλά το ήθος και η αγάπη για το αντικείμενό τους και τα παιδιά.

Βάλια Κούρου

2015, Ψυχολογία Κρήτης

Περάσαμε δύο χρόνια  μέσα σε αυτούς τους τοίχους, τα οποία σημαδεύτηκαν από το κουράγιο, το πνεύμα και κυρίως την υπομονή των μαθητών και καθηγητών. Θα ήθελα να εκφράσω τη μεγάλη ευγνωμοσύνη μου, καθώς επίσης κι ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους καθηγητές μου για την πολύτιμη βοήθεια που μας προσέφεραν. Παρόλο που ο χωρισμός είναι φυσικός, πιστεύω πως κάθε παιδί που φοίτησε στο φροντιστήριο Σύγχρονο χάνει ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της ζωής του, όταν έρχεται η ώρα να πει το «Αντίο» και να συνεχίσει το ταξίδι προς το μέλλον του, ακολουθώντας την καρδιά και τους στόχους του. Κι όμως όλα αυτά εξισορροπούνται από το γεγονός ότι οι εκπαιδευτικοί του χώρου αυτού συνέβαλαν στο επιθυμητό αποτέλεσμα του κάθε μαθητή, καθώς και από τις άπειρες αναμνήσεις που το παιδί θα έχει από το φροντιστήριο Σύγχρονο.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!

Λάμπρος Τσαούσης

2015

Δύο χρόνια πέρασαν από τότε που ξεκινήσαμε το υπέροχο αυτό ταξίδι στο Σύγχρονο, τα οποία θα μείνουν αναμφίβολα αξέχαστα σε όλους μας! Σαν χτες θυμάμαι την πρώτη μέρα μου εδώ, όταν πρωτογνωριστήκαμε με τους πολυαγαπημένους καθηγητές μας που μας έκαναν απ’ την πρώτη στιγμή να νιώσουμε σαν στο σπίτι μας. Τα λόγια είναι λίγα για να περιγράψουν με πόση ανθρωπιά, εμπειρία, επιμονή και ενδιαφέρον μας στάθηκε και μας καθοδήγησε κάθε ένας καθηγητής του Συγχρόνου ξεχωριστά, ως πραγματικοί παιδαγωγοί, πάντα δίπλα μας όταν νιώθαμε πως τα εμπόδια ήταν ανυπέρβλητα.

Χίλια ευχαριστώ στο υπέροχο αυτό φροντιστήριο και στους συμμαθητές μου που έκαναν αυτά τα 2 χρόνια μοναδικά!

Ναταλία Λύτρα

2014

Η αλήθεια είναι ότι ήταν μια δύσκολη χρονιά, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν μου πρόσφερε τα μέγιστα. Παρά την κούραση και την ταλαιπωρία γνώρισα για πρώτη φορά τι θα πει οργάνωση, σκληρή δουλειά και πειθαρχία. Στο τέλος δεν ήταν η επιτυχία (την οποία είχα) αυτό που με ενδιέφερε περισσότερο, καθώς νομίζω ότι κέρδισα πολλά μέσα στη χρονιά. Ευχαριστώ όλους τους καθηγητές για την υπερπολύτιμη βοήθειά τους. Είμαι ευγνώμων.

Παναγιώτης Κοτσάνης

2014

Αγαπημένο μου σύγχρονο, ευχαριστώ για τις υπέροχες στιγμές και την καλύτερη μαθητική εμπειρία που μου προσφέρατε! Οι συμβουλές και η δουλειά σας με βοήθησαν να έρθω ένα βήμα πιο κοντά στο στόχο μου! Πάντα να είστε καλά! Πολλές επιτυχίες!

Εύη Τσιακαλάκη

2014

Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» σε όλους τους καθηγητές που μας έφεραν ένα βήμα πιο κοντά στα όνειρά μας!!! Να είστε όλοι πάντα καλά και συνεχίστε το έργο σας!

Ειρήνη Βαρυτιμιάδου

2014

Αρχίζει ένας μεταπανελληνιακός Οκτώβριος ένα χρόνο μετά από το πυρετώδες έτος της τρίτης Λυκείου. Θα ήθελα με τη σειρά μου μαζί με τη φουρνιά του ’13 να ευχαριστήσω όλους τους καθηγητές-συμμάχους-φίλους και συμπαραστάτες σ’ αυτό το δύσκολο αγώνα για την υπομονή και τη συμπαράσταση πέρα από την απεριόριστη βοήθεια που μου προσφέρατε στα μαθήματα. Ο κάθε ένας ξεχωριστά με τη δική του μέθοδο και προσωπικότητα με βοήθησε να προσαρμοστώ στην πιο δύσκολη και αναπάντεχα ευχάριστη χρονιά.

Όντως η καλύτερη μαθητική εμπειρία, σαν μια όαση στη χειρότερη μαθητική χρονιά…

Φιλιά πολλά,

Σας ευχαριστώ ΠΟΛΥ!

Δώρα Τσαλαμιδά

1-10-2013, Νομική Αθήνας