Στα δύο αυτά χρόνια προετοιμασίας, το Σύγχρονο υπήρξε ένα αναπόσπαστο και υπέροχο κομμάτι. Είναι αναμφίβολο ότι η προετοιμασία αυτή ήταν δύσκολη, η οικογένεια ωστόσο του Συγχρόνου στάθηκε δίπλα μας, πιστεύοντας σε εμάς και τα όνειρά μας. Οι καθηγητές μας, συνδύασαν τη μεθοδικότητα με αξέχαστες στιγμές γέλιου, που δρούσαν ως οι καλύτερες δυνατές αποδράσεις από το κοπιώδες διάβασμα. Έτσι, η πορεία αυτή δεν υπήρξε απλώς εγγυητής της επιτυχίας μας, αλλά μια συνολική διαδικασία στην οποία δεν μπορούμε παρά να χαμογελάσουμε.

Μακροδημήτρη Ελένη

Το Σύγχρονο ήταν η καλύτερη επιλογή που έκανα!

Δε θα ξεχάσω ποτέ αυτά τα δύο χρόνια και τους καθηγητές του φροντιστηρίου που μας αγκάλιασαν και μας στήριξαν σε αυτήν την προσπάθεια σαν οικογένεια και χωρίς τους οποίους δε θα είχαμε καταφέρει να πετύχουμε τους στόχους μας. Η μεθοδικότητα και το σύστημα του φροντιστηρίου από κοινού με την αγάπη και την αισιοδοξία που μας περιέβαλε αποτέλεσαν το κλειδί της επιτυχίας Γεώργα Νάνσυ

“Μια μοναδική μαθητική εμπειρία.

Η αγάπη, η στοργή και φυσικά η εξαιρετική διδασκαλία, ήταν τα συστατικά που οδήγησαν όλους εμάς, την οικογένεια του Συγχρόνου, στην κορυφή της επιτυχίας.

Σας ευχαριστώ εκ βαθέων καρδίας που με βοηθήσατε να πετύχω τον στόχο μου και να ανελιχθώ ως άνθρωπος”. Χασουράκης Εμμανουήλ

Η Γ΄ Λυκείου είναι σαφέστατα μια ιδιαίτερα απαιτητική χρονιά κατά την οποία δοκιμάζεσαι όχι μόνο μαθησιακά αλλά και ψυχολογικά. Σε αυτή τη δύσκολη περίοδο οι καθηγητές μας στο Σύγχρονο στάθηκαν δίπλα μας πρωτίστως ως ΑΝΘΡΩΠΟΙ! Μας δίδαξαν πως τίποτα δεν κατακτιέται χωρίς κόπο και μας έδωσαν να καταλάβουμε πως δεν έχει σημασία πόσες φορές θα πέσεις αλλά πόσες θα καταφέρεις να σηκωθείς. Κι ύστερα από όλες αυτές τις δυσκολίες όταν βλέπεις το όνειρό σου να γίνεται πραγματικότητα η χαρά και η ικανοποίηση που αισθάνεσαι είναι απερίγραπτη. Το Σύγχρονο ήταν αναμφίβολα η καλύτερη μαθητική εμπειρία! Σας ευχαριστώ για όλα!

2018 Λίνα Δήμου

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να βρίσκεσαι σε ένα χώρο με ανθρώπους που ξέρεις ότι σε αγαπάνε, νοιάζονται για εσένα και στέκονται στο πλάι σου σε κάθε εμπόδιο. Το σύγχρονο μπόρεσε να μου προσφέρει αυτήν την εμπειρία, που θα μου μείνει για πάντα ως το πιο γλυκό κομμάτι της μαθητικής μου εμπειρίας. Πλέον ξέρω πως όποτε περνάω έξω από την πόρτα του μπορώ να μπω μέσα και να ξαναζήσω λίγες στιγμές από εκείνη την εποχή. Ευχαριστώ για όλα!

2017 Γιαννάκης Επαμεινώνδας

Ακόμα δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω πως πέρασαν τόσο γρήγορα δύο ολόκληρα γεμάτα χρόνια. Δύο χρόνια γεμάτα εμπόδια, δυσκολίες και κλάματα! Δύο χρόνια γεμάτα χαμόγελα, ελπίδες και όνειρα. Αν μπορούσα όλον αυτό τον χρόνο να τον μετατρέψω σε ταινία, είμαι αυτή θα ήταν μια ταινία οικογενειακή. Θα απευθυνόταν σε κάθε παιδί και θα δημιουργούσε συγκίνηση και χαρά σε κάθε οικογένεια. Οι πρωταγωνιστές θα ήταν ήρωες που δεν θα δίσταζαν να θυσιάσουν, βοηθήσουν, να στηρίξουν, να αγαπήσουν τα παιδιά τους… τους μαθητές τους! Και φυσικά μιλάω για την μεγάλη οικογένεια του «ΣΥΓΧΡΟΝΟ», που με τόση στοργή με πήρε στην αγκαλιά της, που με τόση αφοσίωση με βοήθησε που με τόσο πάθος και πείσμα πίστεψε  σε εμένα και σε όλα τα άλλα και παιδιά, κάνοντάς μας να βγούμε όλοι μας νικητές απ’ το δύσβατο αλλά και διασκεδαστικό δρόμο των πανελληνίων! Σας οφείλω ένα τεράστιο ευχαριστώ όχι μόνο επειδή με βοηθήσατε να νικήσω στις πανελλήνιες, αλλά κυρίως μου χαράξατε δρόμο για να νικήσω στη ζωή…. και όλα αυτά με τρία μόνο εφόδια: Πάθος, Αγάπη, Ενεργητικότητα! Με το πάθος αλλάζω τον εαυτό μου, με την αγάπη τον συνάνθρωπο και με την ενεργητικότητα τον κόσμο όλο!

2016 Κουρούσιας Παναγιώτης

Δεν ξέρω από πού ν’ αρχίσω ειλικρινά… Από το τμήμα μας, τα παιδιά, με τα οποία αμέσως γίναμε μία μικρή οικογένεια με τις χαρές, τα γέλια αλλά και  τα κλάματα μας. ..’Υστερα οι καθηγητές, ένας και ένας πραγματικά. Όλοι ήταν έτοιμοι και πρόθυμοι να μας βοηθήσουν, να μας σταθούν, να μας διδάξουν όχι μόνο πώς να είμαστε καλοί μαθητές αλλά κυρίως πώς να είμαστε σωστοί και ολοκληρωμένοι άνθρωποι. Καθένας τους μας προσέφερε από κάτι διαφορετικό. Ειλικρινά έμαθα από όλους σας και σας είμαι πολύ ευγνώμων για όλα.

2016 Αθουσάκη Αλίκη

Αγαπημένοι μου καθηγητές, δύο χρόνια, περίπου είκοσι μήνες, ατέλειωτες ώρες εδώ μαζί σας!  Ήταν ώρες γεμάτες ελπίδες για καλά αποτελέσματα. Μέσα σε αυτές εδώ τις αίθουσες έκανα πολλούς φίλους και γνώρισα εξαιρετικούς ανθρώπους, όλους εσάς τους καθηγητές. Δεν θα ξεχάσω ποτέ την φροντίδα, την αγάπη αλλά και το άγχος που είχατε μαζί με εμάς. Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους ανεξαιρέτως, διότι η δική μου προσωπική προσπάθεια δεν θα είχε νόημα χωρίς τη συμβολή όλων σας. Το «ΣΥΓΧΡΟΝΟ» έγινε δεύτερο σπίτι μου αυτά τα δύο χρόνια και οι αναμνήσεις μου θα είναι παντοτινές! ΓΕΡΟΝΤΟΥΚΟΥ ΣΙΛΙΑ

2015

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους ανθρώπους των φροντιστηρίων Σύγχρονο για τη βοήθεια, τη συμπαράσταση, την αγάπη και τη φροντίδα τους σε αυτόν τον τεράστιο αγώνα που λέγεται Πανελλήνιες! Χωρίς εσάς δεν θα τα είχα καταφέρει. Σίγουρα θα μου λείψετε πολύ.

Με πολλή αγάπη! Λογοθέτης Ταγαρούλιας

2015

Φροντιστήρια ΣΥΓΧΡΟΝΟ… Ο πρόδρομος του ονείρου! Καθώς ξεκινάει η Δευτέρα λυκείου μπαίνεις σ’ ένα πεδίο άγνωστο. Πολλά αυτά που ακούς από καθηγητές και γονείς, μέχρι συμμαθητές και φίλους. Ο καθένας έχει κάτι να πει, να δώσει τη δική του συμβουλή. Μέσα σε όλο αυτό τον καταιγισμό απόψεων, ιδεών και διαβάσματος νιώθεις ότι χρειάζεσαι κάποιον να σε καθοδηγήσει… Να σε πιάσει απ’ το χέρι και να σου ΕΞΗΓΗΣΕΙ τι είναι σωστό και τι λάθος, τι είναι σωστό ΓΙΑ ΣΕΝΑ και τι λάθος ΓΙΑ ΣΕΝΑ. Ένα από τα πράγματα που εκτίμησα περισσότερο στο αγαπημένο μου φροντιστήριο είναι η ικανότητα των ανθρώπων εδώ να με αποκωδικοποιήσουν και να μου δώσουν συμβουλές που ανταποκρίνονταν στις δικές μου ιδιαιτερότητες…. που δεν τις είχα ανακαλύψει ως τότε ούτε εγώ! Για δύο χρόνια οι καθηγητές μου έγιναν η δεύτερη ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ και το ΣΥΓΧΡΟΝΟ το δεύτερο ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ! Αλλά ακόμη κι αν πέρασαν αυτά τα δύο χρόνια, εγώ έτσι συνεχίζω να νιώθω τους ανθρώπους που με καθοδήγησαν τόσο ΣΩΣΤΑ και ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΕΣΑ ΑΠ’ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΟΥ!

ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΟΛΟΥΣ! Χρύσα Μελά

2014, Νομική Αθήνας (19.200)

Αγαπημένοι μου όλοι σας!

Δεν υπάρχει περίπτωση να ξεχάσω κανέναν σας ποτέ! Όχι μόνο γιατί η Β΄ και η Γ΄ Λυκείου είναι σημαντικές χρονιές στη ζωή ενός παιδιού, αλλά και επειδή ο καθένας από εσάς, με μία φράση, με ένα βλέμμα, με μία συμβουλή σας μείνατε ανεξίτηλοι στην μνήμη, όχι μόνο την δική μου, αλλά και όλων των «συγχρονόπαιδων», πιστεύω. Κάνατε το μάθημα ευχάριστο. Είμαι σίγουρη πλέον πως μπορώ χωρίς αμφιβολία να πω πως ήταν «Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ»!

Σας αγαπώ όλους!

Με αγάπη και σεβασμό Βίκυ

2014

Η καλύτερη μαθητική εμπειρία!

Έχουμε περάσει τις καλύτερες στιγμές όλοι μας στο ΣΥΓΧΡΟΝΟ και με τους λατρεμένους καθηγητές και με τα παιδιά.

ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ!

Πολλά φιλάκια Δέσποινα Λουκιανού

4-7-2014

Κι  άλλη μια σχολική χρονιά ήρθε στο τέλος της! Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε όλους που μας βοηθήσατε να γίνει το όνειρό μας πραγματικότητα!

Δε θα σας ξεχάσουμε ποτέ!! Ζέτα Κολιζέρα, Γεωργία Χαραλαμπίδη, Χρήστος Κεχαγιάς

2-7-2014

Και να ‘μαστε πάλι εδώ ένα χρόνο μετά τη «συγκλονιστική» στιγμή της έναρξης των θερινών μαθημάτων. Χωρίς να ξέρουμε τι θα συναντήσουμε, φοβισμένοι για το πώς θα αντέξουμε έναν ολόκληρο χρόνο. Κι όμως τα θερινά πέρασαν σχετικά γρήγορα, όπως και η υπόλοιπη χρονιά. Δε θα τα είχαμε καταφέρει χωρίς τους καθηγητές μας.

Σας ευχαριστούμε για όλα, πραγματικά η καλύτερη μαθητική εμπειρία! Κέλλυ Μπόκια, Κωνσταντίνα Σωτηροπούλου, Αστέρω Τσίρκα

2-7-2014

Καμιά από τις δυό μας δεν μπορεί να πιστέψει πόσο γρήγορα πέρασε αυτός ο καιρός και πόσο γρήγορα τελείωσε αυτός ο κοπιαστικός αγώνας της Γ΄ Λυκείου. Σα χτές  βρισκόμασταν εδώ για πρώτη φορά έτοιμες να αντιμετωπίσουμε με εσάς στο πλάι μας αυτή τη δύσκολη χρονιά. Είμαστε τυχερές που είχαμε εσάς δίπλα μας και ομολογούμε πως χωρίς τη δική σας ψυχολογική, πνευματική και ηθική υποστήριξη δεν θα είχαμε φτάσει ως το τέλος. Aν έπρεπε ξανά να αρχίσω από την αρχή θα το ξαναεπέλεγα ανεπιφύλακτα! Αποκτήσαμε υπέροχες στιγμές και αξέχαστες εμπειρίες αυτή τη χρονιά.

Αναμφισβήτητα όλες οι εμπειρίες και οι στιγμές που κερδίσαμε εδώ θα μας μείνουν αξέχαστες και παντοτινά χαραγμένες στη καρδιά και στο μυαλό. Πάντα θα μας λείπουν οι χαρές και οι τρέλες που περάσαμε και ζήσαμε εδώ, όπως και οι αγαπημένοι μας καθηγητές που μας υποστήριξαν μέχρι το τέλος. Ο καθένας απ΄ αυτούς ξεχωριστά μας βοήθησε και μας διαφώτισε, δείχνοντάς μας το σωστό δρόμο και την ομορφιά της γνώσης! Δεν θα τους ξεχάσουμε ποτέ και πάντοτε θα κατέχουν μια μοναδική θέση στη καρδιά και στη ψυχή μας! ΜΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΜΙΛΕΝΑ & ΜΑΡΟΥΛΗ ΜΑΡΙΑ - ΝΕΦΕΛΗ

2014

“Μέσα σ’ αυτά τα δύο χρόνια είχα την ευκαιρία να γνωρίσω ανθρώπους που με στήριξαν και με ενέπνευσαν!!!

Ο καθένας, με τόσο διαφορετικό τρόπο, συνέβαλε στο να συνειδητοποιήσω τι είναι αυτό που θέλω να κάνω στη ζωή μου.

Σας θαυμάζω όλους για τις γνώσεις σας και για την υπομονή που δείξατε όλο αυτό το διάστημα!” Κιτρομηλίδη Ελένη

Συχνά λένε πως σημασία δεν έχει μόνο ο προορισμός αλλά και το ταξίδι. Kαι το δικό μου Συγχρονο-ταξίδι ήταν μοναδική εμπειρία! Απέκτησα γνώσεις, γνώρισα καθηγητές που όχι μόνο με εξόπλισαν με γνώσεις αλλά στάθηκαν δίπλα μου σαν οικογένειά μου, με βελτίωσαν ως άνθρωπο και συνέβαλαν να φτάσω στο δικό μου προορισμό! Ευχαριστώ από καρδιάς όλους ανεξαιρέτως!
Ήταν μια δύσκολη χρονιά. Αλλά αξίζει να παλεύεις και να κοπιάζεις καθώς η χαρά που γεύεσαι όταν οι κόποι σου ανταμείβονται είναι ανεκτίμητη, μοναδική, ανείπωτη…! και επειδή ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο έδωσα τον καλύτερο μου εαυτό για να ικανοποιήσω τους καθηγητές μου, την οικογένειά μου, τους ανθρώπους που πίστεψαν σε μένα και πάνω από όλα εμένα την ίδια!»

2018 Παπαηλία Νίκη

9 ολόκληροι μήνες ,για εμένα σαν ένα μεγάλο ταξίδι. Κουράστηκα πολύ αλλά δεν σταμάτησα. Ένιωθα ότι σε κάθε μάθημα μάθαινα κάτι καινούργιο χάρη στους καθηγητές. Με βοήθησαν να βγάλω φτερά!

Το Σύγχρονο είναι το κατάλληλο μέρος για να προετοιμαστεί ένα παιδί για τις Πανελλήνιες. Η επιτυχία είναι εγγυημένη!

2018 Ευγενικός Δημήτρης

Σίγουρα οι Πανελλαδικές ήταν μια πολύ δύσκολη και ψυχοφθόρα εμπειρία. Όμως το Σύγχρονο ήταν το γέλιο μέσα στα κλάματα, η ηρεμία μέσα στο άγχος, η ξεκούραση μέσα στην εξουθένωση. Ήταν ένα πολύ λαμπερό αστέρι στη μέση ενός σκοτεινού ουρανού!

Σας ευχαριστώ για την στήριξη, τις γνώσεις, τη συμπαράσταση, τις συμβουλές, την βοήθεια. Σας ευχαριστώ για όλα.

2017 Λιαροπούλου Ειρήνη

Δευτέρα… Τέτοια ώρα πριν ένα  χρόνο θα τελείωνα τα λατινικά. Αν και έχουν τελειώσει οι εξετάσεις και έχω καιρό να έρθω στο φροντιστήριο όλα μου φαίνονται τόσο οικεία. Χαίρομαι που πέρασαν οι Πανελλήνιες αλλά πιο πολύ χαίρομαι που πέρασαν έχοντας ανθρώπους δίπλα μου που με καταλάβαιναν, με υποστήριζαν και με βοηθούσαν ο καθένας με τον δικό του τρόπο να φτάσω πιο κοντά στον στόχο μου. Το μόνο που έχω να πω μετά από όλα αυτά είναι ένα μεγάλο «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ».

2016 Καρλή Μυρτώ

Θα ήθελα να αφιερώσω την επιτυχία μου σε όλους τους καθηγητές του Συγχρόνου που με στήριξαν και ο καθένας ξεχωριστά με τη δική του προσωπικότητα ανέβαζαν την ψυχολογία μας όταν μας καταλάμβαναν στιγμές απελπισίας και άγχους. Για μένα προσωπικά αποτελούν πρότυπα όσον αφορά την αγάπη που υποδεικνύουν στο επάγγελμα του φιλολόγου που επέλεξαν και αυτό πρόκειται να μιμηθώ και εγώ στην μελλοντική μου εργασία. Παρά το γεγονός ότι η χρονιά που πέρασε απαιτούσε πολύ διάβασμα μας γέμισαν με χαρούμενες εμπειρίες και συναισθήματα.

2017 Καψάσκη Αναστασία

Θα ήθελα να σας συγχαρώ για την θέληση σας και τον αγώνα που δίνετε ώστε να πραγματοποιηθούν  τα όνειρα κάθε μαθητή. Τα λόγια είναι αμελητέα… Ο κάθε καθηγητής είναι ξεχωριστός! Και προσπαθεί να προσφέρει το καλύτερο δυνατό σε κάθε μαθητή. Αυτή την ενεργητικότητα σας ας μην την χάσετε ποτε!!!

2016 Μάντικα Μαρκέλλα

Ξέρω ότι είναι δύσκολο να το πιστέψει κανείς αλλά το Σύγχρονο μου λείπει πάρα πολύ! Έχει περάσει σχεδόν ένας μήνας από τότε που τελειώσαμε και πραγματικά νιώθω ένα ανεκπλήρωτο κενό στο πρόγραμμά μου! Προφανώς και δεν θα μου λείψουν τα μαθήματα, το άγχος, η πίεση και τα ξενύχτια, αλλά το μάθημα μ΄ αυτούς τους υπέροχους ανθρώπους (συμμαθητές και καθηγητές). Οι καθηγητές μας από τη πρώτη στιγμή μας πλησίασαν με αγάπη και μας. Είναι η δεύτερη οικογένειά μας, οι φίλοι μας και δεν θα τους ξεχάσουμε ποτέ. Τέλος, αξίζει να πω ότι το Σύγχρονο ήταν αφορμή το Γ1 Γλυκών Νερών να μετατραπεί σε ένα αχώριστο παρεάκι!!! Μετά από τόσες ώρες που περάσαμε μαζί, ενωθήκαμε και από εκεί που οργανώναμε μαζί το πρόγραμμα του διαβάσματος, τώρα κανονίζουμε διακοπές και εξόδους.

Σας ευχαριστώ για όλα και σας αγαπώ πολύ!!!

Το ΣΥΓΧΡΟΝΟ είναι αδιαμφισβήτητα η καλύτερη μαθητική εμπειρία!!! ΚΑΡΑΝΤΖΗ ΑΝΝΑ-ΜΑΡΙΑ

2015

Η φετινή χρονιά ήταν από τις πιο δύσκολες και απαιτητικές της μέχρι τώρα ζωής μου. Είχα, όμως, την ευκαιρία να τη μοιραστώ με τους καλύτερους καθηγητές που έχω γνωρίσει ποτέ. Μου δίδαξαν πολλά, οι γνώσεις, όμως, που κληροδότησαν δεν περιορίζονται στα μαθήματα. Απέκτησα διδάγματα ζωής που θα έχω πάντα μαζί μου και θα με ακολουθούν στο κάθε μου βήμα. Και τους ευχαριστώ με όλη μου την καρδιά για αυτό. Ο καθένας με τον δικό του τρόπο μου έμαθε να αγωνίζομαι ώστε να αποκτήσω αυτά που θέλω και ότι με αρκετή, σκληρή δουλειά θα τα καταφέρω. Ο μόνος χρόνος που θα ήθελα να ξαναζήσω αυτή τη χρονιά θα ήταν για να ξανάρθω στο Σύγχρονο, να ξαναβρεθώ με τους συμμαθητές μου και να έχω πάλι την ευκαιρία να ακούσω τους καθηγητές μου να «αγορεύουν»! Εύχομαι τα καλύτερα στους ανθρώπους αυτούς που με κάθε τρόπο μας ενθάρρυναν και μας βοήθησαν στο δύσκολο αυτό ταξίδι που διανύσαμε! Μαριάντζελα Λάζαρη

2015

Παρασκευή 29 Αυγούστου

…μια μέρα μετά την ανακοίνωση των βάσεων. Πραγματικά η ανακούφιση που νιώθω, και φαντάζομαι όχι μόνο εγώ είναι τεράστια. Η καθημερινή συναναστροφή με όλους εσάς τους καθηγητές του ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ, έφτασε στο τέλος της. Το γεγονός όμως ότι σταθήκατε δίπλα μου όχι μόνο ως καθηγητές αλλά και ως φίλοι και σύμβουλοι, σας έχει βάλει στη ζωή μου. Σας αγαπάω και σας εκτιμώ από την πρώτη στιγμή που μπήκα στο φροντιστήριο και για να το πετύχει αυτό κάποιος δεν αρκούν οι διακεκριμένες γνώσεις, αλλά το ήθος και η αγάπη για το αντικείμενό τους και τα παιδιά. Βάλια Κούρου

2015, Ψυχολογία Κρήτης

Περάσαμε δύο χρόνια  μέσα σε αυτούς τους τοίχους, τα οποία σημαδεύτηκαν από το κουράγιο, το πνεύμα και κυρίως την υπομονή των μαθητών και καθηγητών. Θα ήθελα να εκφράσω τη μεγάλη ευγνωμοσύνη μου, καθώς επίσης κι ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους καθηγητές μου για την πολύτιμη βοήθεια που μας προσέφεραν. Παρόλο που ο χωρισμός είναι φυσικός, πιστεύω πως κάθε παιδί που φοίτησε στο φροντιστήριο Σύγχρονο χάνει ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της ζωής του, όταν έρχεται η ώρα να πει το «Αντίο» και να συνεχίσει το ταξίδι προς το μέλλον του, ακολουθώντας την καρδιά και τους στόχους του. Κι όμως όλα αυτά εξισορροπούνται από το γεγονός ότι οι εκπαιδευτικοί του χώρου αυτού συνέβαλαν στο επιθυμητό αποτέλεσμα του κάθε μαθητή, καθώς και από τις άπειρες αναμνήσεις που το παιδί θα έχει από το φροντιστήριο Σύγχρονο.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ! Λάμπρος Τσαούσης

2015

Δύο χρόνια πέρασαν από τότε που ξεκινήσαμε το υπέροχο αυτό ταξίδι στο Σύγχρονο, τα οποία θα μείνουν αναμφίβολα αξέχαστα σε όλους μας! Σαν χτες θυμάμαι την πρώτη μέρα μου εδώ, όταν πρωτογνωριστήκαμε με τους πολυαγαπημένους καθηγητές μας που μας έκαναν απ’ την πρώτη στιγμή να νιώσουμε σαν στο σπίτι μας. Τα λόγια είναι λίγα για να περιγράψουν με πόση ανθρωπιά, εμπειρία, επιμονή και ενδιαφέρον μας στάθηκε και μας καθοδήγησε κάθε ένας καθηγητής του Συγχρόνου ξεχωριστά, ως πραγματικοί παιδαγωγοί, πάντα δίπλα μας όταν νιώθαμε πως τα εμπόδια ήταν ανυπέρβλητα.

Χίλια ευχαριστώ στο υπέροχο αυτό φροντιστήριο και στους συμμαθητές μου που έκαναν αυτά τα 2 χρόνια μοναδικά! Ναταλία Λύτρα

2014

Η αλήθεια είναι ότι ήταν μια δύσκολη χρονιά, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν μου πρόσφερε τα μέγιστα. Παρά την κούραση και την ταλαιπωρία γνώρισα για πρώτη φορά τι θα πει οργάνωση, σκληρή δουλειά και πειθαρχία. Στο τέλος δεν ήταν η επιτυχία (την οποία είχα) αυτό που με ενδιέφερε περισσότερο, καθώς νομίζω ότι κέρδισα πολλά μέσα στη χρονιά. Ευχαριστώ όλους τους καθηγητές για την υπερπολύτιμη βοήθειά τους. Είμαι ευγνώμων. Παναγιώτης Κοτσάνης

2014

Αγαπημένο μου σύγχρονο, ευχαριστώ για τις υπέροχες στιγμές και την καλύτερη μαθητική εμπειρία που μου προσφέρατε! Οι συμβουλές και η δουλειά σας με βοήθησαν να έρθω ένα βήμα πιο κοντά στο στόχο μου! Πάντα να είστε καλά! Πολλές επιτυχίες! Εύη Τσιακαλάκη

2014

Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» σε όλους τους καθηγητές που μας έφεραν ένα βήμα πιο κοντά στα όνειρά μας!!! Να είστε όλοι πάντα καλά και συνεχίστε το έργο σας! Ειρήνη Βαρυτιμιάδου

2014

Αρχίζει ένας μεταπανελληνιακός Οκτώβριος ένα χρόνο μετά από το πυρετώδες έτος της τρίτης Λυκείου. Θα ήθελα με τη σειρά μου μαζί με τη φουρνιά του ’13 να ευχαριστήσω όλους τους καθηγητές-συμμάχους-φίλους και συμπαραστάτες σ’ αυτό το δύσκολο αγώνα για την υπομονή και τη συμπαράσταση πέρα από την απεριόριστη βοήθεια που μου προσφέρατε στα μαθήματα. Ο κάθε ένας ξεχωριστά με τη δική του μέθοδο και προσωπικότητα με βοήθησε να προσαρμοστώ στην πιο δύσκολη και αναπάντεχα ευχάριστη χρονιά.

Όντως η καλύτερη μαθητική εμπειρία, σαν μια όαση στη χειρότερη μαθητική χρονιά…

Φιλιά πολλά,

Σας ευχαριστώ ΠΟΛΥ! Δώρα Τσαλαμιδά

1-10-2013, Νομική Αθήνας